Za vikend 2. Sajam za poboljšanje kvalitete života Good life u Mostaru

Bilo da ste tek donijeli odluku da ćete “zdravo živjeti” ili ste već u skupini onih koji svakodnevno provode svoj način zdravoga života, na Sajmu za poboljšanje kvalitete života Good life u Mostaru doznat ćete što je trenutačno najaktualnije kada je u pitanju zdravi stil življenja.

Pravilna prehrana, sport i tjelovježba, ljepota i njega, putovanja i glazba, čitanje…, samo su neke od mogućnosti koje će vas učiniti sretnima, a sretna i zadovoljna osoba je i zdrava jedinka u društvenoj zajednici.

Sve to promoviraju i ovogodišnji izlagači na Good lifeu u Mostaru, koji za vas pripremaju nagrade i popuste.

Uz izložbeno-prodajni dio Sajma, naglasak stavljamo na bogate popratne programske sadržaje (predavanja, radionice, promocije i prezentacije, treninzi, kulinarski show, nagradne igre…), koji će se odvijati na pozornici postavljenoj pokraj izlagačkih štandova, naveli su organizatori.

Sajam će se održati na platou Mepas Malla u dane predstojećeg vikenda (22. i 23. rujna 2018.), a ulaz i svi programi za posjetitelje su besplatni.

Klikni i pogledaj program Sajma Good life u Mostaru

Promoviranje zdravog načina života prepoznali su: dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a i Fond za zaštitu okoliša HNŽ-a.

Pokrovitelj sajma: Croatia osiguranje.

Sponzori: Podravka, Mepas Mall – prodajni centar, Hotel Mepas i Hallo Taxi.

Medijski partneri: Jabuka.tv, Elite media, RSG, Bljesak.info, Pogled.ba, Naša Tv i Dnevni list.

Maja Volk uoči dolaska u Mostar o prelasku na sirovu prehranu i zdravom životu

(www.jabuka.tv)