Za Brada i Angelinu 4. prosinca promijenit će puno toga

Do brakorazvodna parnica Angeline Jolie i Brada Pitta bliži se kraju. Par se sastaje 4. prosinca na sudu i tada bi trebali finalizirati detalje oko skrbništva nad njihovo šestero djece, a tema ove parnice će biti i podjela zajedničke imovine.

Angelina se prije nekoliko mjeseci na sudu bunila kako njezin bivši suprug nije redovit u isplatama alimentacije, ali ubrzo je stigao odgovor i dokazi iz odvjetničkog ureda Brada Pitta u kojima se jasno vidi da je glumac redovito plaćao alimentaciju.

Kada je počela brakorazvodna parnica para koji je godinama slovio za jedan od najskladnijih parova Hollywooda, Angelina je tražila da ona dobije potpuno skrbništvo nad djecom. S vremenom je ipak popustila i sada se očekuje kako će par podijeliti skrbništvo nad djecom. Kako Angie i Brad nisu potpisali predbračni ugovor, i to dodatno otežava dogovor i podjelu imovine pa se očekuje burna sudska rasprava.

Podsjetimo, par se odlučio rastati 2016. godine i navodno je tada kap koja je prelila čašu kod Angeline, bila svađa na rubu fizičkog incidenta između Madoxxa i Brada, prenosi Večernji List.

Zato je Angelina dugo vremena inzistirala da bude skrbnik djeci, a Bradu je dopustila da djecu viđa samo uz prisustvo psihologa i socijalnog radnika.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.