Prije točno 20 godina odvila se jedna od najbizarnijih nogometnih tučnjava

Sigurni smo da ste čuli priču o vuku i tri praščića, ali pitamo se i jeste li kada vidjeli njihovu storiju u videu. Dakle, 7. studenog 1998. godine, na travnjaku stadiona Bristol Cityja, uslijed ogleda Bristola i Wolverhamptona (1:6), odvila se jedna od uvjerljivo najbizarnijih tučnjava u povijesti nogometa.

Vuk tog poslijepodneva nije pokušao pojesti praščiće, ali se zato s njima pokušao potući! S jednim se od njih i propisno zakačio, a opće su krvoproliće naposljetku zaustavili redari.

Britanski mediji ni do danas nisu točno otkrili tko je tu kome prvi nešto zamjerio, ali su zato kamere zabilježile trenutak kada je iznenada zaiskrilo tijekom revijalnoga izvođenja najstrožih kazni. 

Vuk se tada, nakon nekoliko izmjenjenih psovki, pošaketao s jednim od praščića, a maskote su makljažu nastavile i kada je redatelj prijenosa pomislio da je incidentu kraj i potražio druge kadrove, prenosi Večernji List.

Zanimljivo, gledatelji su isprva vjerovali da je sve to dio glume, no da u udaranju šakama nema baš ništa šaljivo ili revijalno, najprije su shvatili gostujući navijači koji su počeli zdušno navijati za vuka.

Štoviše, navijači Wolverhamptona su svoju maskotu dočekali kao heroja već sljedeću domaću utakmicu, a njegov je ulazak na travnjak ispraćen uz glazbu iz filma Rocky.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.