Wizz Air od srijede leti sa sarajevske zračne luke

Inauguracijskim letom zrakoplova na relaciji Sarajevo – Budimpešta u srijedu će prvi put biti i službeno ostvarena suradnja između Međunarodne zračne luke Sarajevo i tvrtke Wizz Air.

Točnije, prvi zrakoplov iz Budimpešte na pistu sarajevske zračne luke trebao bi sletjeti u 8.55 sati, dok je njegovo polijetanje prema Budimpešti predviđeno pola sata kasnije.

“Preliminarni i neslužbeni podaci koji su nam dostavljeni pokazuju da je zanimanje izuzetno visoko. Prvih nekoliko letova već je gotovo popunjeno, a naše osoblje redovito prati stranicu ove aviokompanije te se, prema planu letova, može zaključiti da je takav trend u stalnom porastu”, istaknuli su za Radiosarajevo.ba iz Ureda glasnogovornika Međunarodne zračne luke u Sarajevu.

Ovo je, inače, jedina izravna aviolinija između BiH i Mađarske te će konačno biti ostvarena izravna suradnja dviju država na području turizma, trgovine i poslovne razmjene.

“Zrakoplovi Wizz Aira letjet će dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, a dolaskom u mađarsku prijestolnicu putnicima iz BiH bit će dostupne i druge linije. Točnije, bit će im dostupna 61 linija ove tvrtke u pravcu 29 zemalja”, zaključuju u izjavi iz sarajevske zračne luke.

Ono što je zanimljivo za putnike je da će karta koštati od 39.99 KM u jednom pravcu, a varirat će ovisno od broja slobodnih mjesta i datuma putovanja. Karte će biti dostupne na web stranici Wizz Aira, preko tvrtke Centrotours, ali i na prodajnom mjestu karata Međunarodne zračne luke Sarajevo.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.