Vratio se: Mostar Summer Fest ove godine glazbom slavi život

Mostar Summer Fest je tu! Novo izdanje ovog glazbenog festivala očekuje vas od 2. do 4. rujna na SC Kantarevac, uz nastupe čak 12 izvođača.

Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 žurki za pamćenje.

Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog rujna kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 2.9. u 18:00 h.

Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnolipanjski datum održavanja festivala pretvorio u ranorujanski. Za mjesec i pol, točnije 2., 3. i 4. rujna, Mostar će gorjeti, 12 vrhunskih glazbenika će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Da, besplatan!

Od danas su u prodaji festivalske ulaznice (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35KM. Zato odmah osiguraj za ekipu i sebe ulaznice na info pultu Mepas Malla ili klikom na link preko sustava Kupi kartu.

Za sve detalje posjetite službenu stranicu festa ili FACEBOOK  i INSTAGRAM kanale.

Ovog rujna glazbom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer  uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo.

Dobro došli.1 komentar

  • Jeste naivni. tad će biti ” zaraženi” i novoprehlađeni…tako da.. o vama mladosti ovisi, ako ne dignete GLAS proti novo bolesnog i novo retardiranog, života vam nema…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.