Vratila se Nokijina Zmija, možete je igrati na Facebooku

Legendarna Nokijina igra dolazi na Facebook i dostupna je svima. Korisnici će se pomoću filtera Snake Mask i Snake Real World moći igrati samostalno ili u društvu.

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću. Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu igru približavaju novoj generaciji obožavatelja.

Ovisnost koju igra izaziva ostala je ista, dopunjena zabavnim dodatkom – obožavatelji sada i sami mogu postati zmija koja gricka jabuke. Filter Snake Mask koristi novu tehnologiju proširene stvarnosti koju omogućuje Facebook, a Zmiju približava najširoj mogućnoj publici.

Zmija u zoološkom vrtu? Zmija na plaži? Zmija… u avionu? Sada kad je Zmija ugmizala u Facebook kameru, sve je moguće. Dodatno, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je jednostavno emitirati svoj pothvat uživo na feedu i pozvati prijatelje da vam se pridruže u akciji.

Potpuno novi filter Snake Mask koristi prednju kameru uređaja te reagira na gibanje lica igrača i na taj im način omogućava da se pretvore u legendarni lik zmije, dok filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Kako bi proslavio predstavljanje nove verzije kultne Nokijine igre, komičar i YouTuber Matt Keck, čovjek iza nevjerojatno smiješnog videa ‘I’m a Snake‘ koji je slučajno postao viralna senzacija s 23 milijuna pregleda na YouTubeu, prvi je testirao Zmiju na Facebook kameri. Matt ponovno ima viralni hit koji je ovaj put nastao uz filter Snake Mask.

Pekka Rantala, glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala, izjavio je: ‘Svjetski poznata igra dogmizala je natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kada smo najavili Zmiju na Facebook Messengeru.

Dizajnirana je za novu generaciju čiji se život odvija na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju i dijele rezultate, što je čini razigranijom od prethodne verzije. To je bio prvi put u povijesti da se Zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupan kanal, a ne na uređaj i tako privukla 121 milijun igrača širom svijeta.

Obožavateljima sad pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućavajući im da postanu zmija i grickaju jabuke uz filtere dostupne na Facebook kameri – ovdje, u HMD Globalu, najomiljeniju igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti.

Efektima kamere pristupa se putem Facebook kamere i dostupni su univerzalno, ne samo za Nokia pametne telefone. Dostupno i na Androidu i na iOS-u, prenosi Tportal.hr.

Kako igrati

  1. Otvorite Facebook aplikaciju
  2. Kliknite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu da biste otvorili značajku Facebook kamere
  3. Lissssstajte do filtera Snake Mask
  4. Započnite igranje!

HMD Global potiče igrače da zaigraju i podijele najneobičnija mjesta na kojima igraju Zmiju pomoću oznake #imasnake2 .

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.