Find Your SPARK 2018: Osvojite drona, igraću konzolu ili autić na daljinsko upravljanje – Jabuka.tv

Find Your SPARK 2018: Osvojite drona, igraću konzolu ili autić na daljinsko upravljanje

Od najnovijih električnih vozila, dronova, pametnih uređaja, robota i igraćih konzola, preko tri natjecanja uz vrijedne nagrade do radionica o dronovima, robotima i 3D printerima – sprema se još jedan Find Your SPARK.

U subotu, 25.8.2018. od 12 do 18 sati u prostorijama SPARKa (Mostar), posjetitelji će moći sudjelovati u tri dijela ovog događaja:

#1 Gadget Show – izložba zanimljivih gadgeta
#2 Gamer Challenges – tri natjecanja
#3 Brain Gym – tri radionice.

Prije par dana iz SPARK-a su zatvorili prijave za volontiranje na ovom događaju, no sada otvaraju prijave za natjecanja. O čemu se radi? Ove godine imaju čak tri natjecanja i tri odlične nagrade:

#1 Drone Height Estimation
Kao što samo ime kaže, prvo natjecanje je procjena visine drona, no kako bismo mrvicu zakomplicirali, natjecatelji će prvo morati odslušati radionicu Korištenje i svrha dronova te položiti test na kraju radionice. Maksimalan broj natjecatelja je 30. Nagrada: DJI Mavic Air

#2 Mario Kart
Drugo natjecanje je Mario Kart utrka na Nintendo Switch konzoli. Koga ćete odabrati za utrku – Maria ili Luigia? Maksimalan broj natjecatelja je 32. Nagrada: Nintendo Switch

#3 RC Car Race
Zadnje, ali ne i manje bitno natjecanje je još jedna utrka, ovaj put s RC autićima. Tko će biti najbolji u upravljanju autićima na daljinski? Maksimalan broj natjecatelja je 10. Nagrada: Quanum Vandal 1/10 4WD Electric Racing Buggy

Prijave su otvorene najkasnije do 10.8. i broj mjesta je ograničen, stoga požurite i popunite kratku prijavnu formu. Pravila natjecanja će biti poslana putem emaila.

Find Your SPARK 2018: osvojite drona, igraću konzolu ili autić na daljinsko upravljanje

Događaj organiziramo u sklopu projekta 21st Century Education for 21st Century Career uz podršku Američke ambasade u BiH. Tu su i sponzori, jer što bi FYS bio bez njih: Sync, NSoft, Sportradar, Rolograf, Ožujsko pivo, Eurosan i Red Bull,navode iz SPARK-a.

 #FYS2018 #SPARKevent

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.