Vozač napao turistkinje iz BiH, pa došao otac i razbio mu auto

Gotovo cijeli dan jučer trajala je drama s četiri mlade turistkinje iz Bosne i Hercegovine koje su trebale započeti ljetovanje u Zadru, u jednom apartmanu u Ulici Antuna Gustava Matoša na zadarskoj Puntamici, navodi portal Zadarski.hr dodajući kako su od četiri djevojke u dobi od 21, 19 i 18. godina, njih tri sestre.

Prvi poziv policiji stigao je oko devet sati ujutro kada su djevojke prijavile kako ih je vozač minibusa, koji ih je dovezao do apartmana na Puntamici, napao.

U pitanju je bila svađa oko apartmana, a vozač je, po riječima djevojaka, bio toliko agresivan da su njegov verbalni ispad odmah odlučile prijaviti policiji.

Drugi poziv policiji stigao je oko 16 sati. No, ovo puta zvao je vozač minibusa koji je prijavio oca tri sestre koji je, šokiran napadom na svoje kćeri došao u Zadar, pronašao vozača minibusa, napao ga i čekićem mu razbio staklo na njegovom vozilu!

”Priča je završila tako da su obojica zbog napada – vozač na djevojke, a otac na vozača i oštećenje tuđe stvari – privedeni prekršajnom sucu koji je novčano kaznio te su dobili optužne prijedloge za narušavanje javnog reda i mira”, navodi portal Zadarski.hr

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Dobro je kamiondžija i prošao.Šta misli galamit,mlatit.E moja draga Hrvatska..to je katastrofa što vam neki idioti urade.Oni dolje šaraju auta,ovaj napada.Pa, da je vama neko napao dicu bi li vam bilo pravo.Koji divljak?

  • tako i treba, potegnut od kud god treba za svoje dite. Samo je trebalo vozača dobro namlatit, ovako će morat platiti šajbu na autu, a na ovom degeneriku ne bi se ni vidilo da je tuka po rebrima

  • Normalno da treba djecu stitit ako prepustite zakonu nikad ne docekate ,jer ako je necije ko je sticen onda stite ako je nezasticeno i grudinu kamena na tudem.
    Izgleda da svak sebe mora branit inace lose prodes .

Komentiraj: