‘Volim te grade moj’, nek ova pjesma bude pozivnica za subotnju utakmicu Široki – Crvena zvezda

Široki Brijeg, hercegovački gradić na kojeg su iznimno ponosni njegovi stanovnici je postao ono što je teško postati i jednom sličnom gradiću na cijelom svijetu. Prepun događanja kroz cijelu godinu od raznih i nadasve poznatih regionalnih festivala, kulturnih događanja i velikih sportskih trenutaka Široki Brijeg prednjači u Hercegovini.

Ovih dana u medijima smo mogli pročitati i o istraživanju CCI BiH (Centar civilnih incijativa) gdje je po njihovim statistikama i informacijama Široki Brijeg uvjerljivo proglašen za mjesto gdje se najbolje živi na nivou cijele Bosne i Hercegovine. Naravno, Širokobriježani su mišljenja da to može još i bolje ali su sigurno ponosni i na ovu ‘laskavu’ titulu CCI-a.

Pa evo za sve Širokobriježane i sve one kojima je Široki u srcu jedna davno snimljena pjesma o tom gradiću koju su snimili tadašnji širokobriješki glazbenici. Neka ova pjesma ujedno bude i pozivnica za subotnju utakmicu 1. kola ABA lige između HKK Široki Primorka i Crvena zvezda (Beograd).

[youtube id=”OT3YCyy86hw” width=”600″ height=”350″]

(ABCportal.info | Jabuka.tv)
Nema komentara

  • Ako su pitali ove iz VRHA HDZ složio bih se stim stavom ali ako ste pitali ostalih 90 posto građana onda to nije ni približno tako Pa u Širokomimate Domaćinstava koji nemaju za NAJOSNOVNIJE ŽIVOTNE NAMIRNICE Nemaju dati dijeci za SENDVIĆ U ŠKOLI a da ne kažem za AUTOBUSKU KARTUkoja usput kažemo POSKUPLJUJE A GORIVO POJEFTINJUJE to su Širokobriješki Fennomeni MOLIM ANKETARE DA ANKETE PROVODE NA BIVŠOJ SREDNJOM STALEŽ A NE NA LJUDIMA IZ VRHA VLADAJUĆE STRANKE PA ĆE TE DOBITI PRAVU ISTINU AKO VAS ZANIMA U ŠTO SUMNJAM MANITE SE DEMAGOGIJE I NARUČENI ANKETA MISLIM DA JE DOSTA LAŽI U OVIH DVADESETAK GODINA

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.