POZIV MLADIM FOTOGRAFIMA: Prijavite se na natječaj za najbolji foto-esej

Povodom 6. Zumiraj Prava/Zoom Rights Festivala za mlade, koji se održava od 8. do 11. studenog 2013. godine u Sarajevu, udruga Pravo Ljudski raspisuje natječaj za najbolji foto-esej, te organizira radionicu pokretnih slika.

Natječaj za foto-esej je otvoren za mlade iz BiH između 14 i 22 godine života, a tema je slobodna. Foto-eseji trebaju biti vizualni prikaz događaja, scene, osjećaja, tj. da potiču na vizualno promišljanje društveno-angažirane teme, ali i svakodnevnog života, osjećanja, iskustva.

Radionica pokretnih slika, namijenjena mladim osobama od 17 do 22 godine iz BiH, će educirati polaznike o izazovima rada na Super 8 kameri, koji se u mnogome razlikuje od digitalnog snimanja, tj. fotografiranja, zbog ograničenog materijala u odnosu na beskonačno mnogo pokušaja i varijacije koje digitalno snimanje pruža. Radionica se održava u Sarajevu od 6. do 12. studenog 2013. godine, a organizatori snose troškove puta, smještaja i hrane.

Detaljne informacije o natječaju za foto-esej i Radionici pokretnih slika, kao i sve neophodne formulare za aplikaciju, možete pronaći na web stranici udruge Pravo Ljudski www.pravoljudski.org a kranji rok za prijave je 13. listopada za Radionicu, odnosno 20. listopada za natječaj.

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.