Vojska spriječila krađu iz FIS Viteza – Jabuka.tv

Vojska spriječila krađu iz FIS Viteza

Za vrijeme realiziranja aktivnosti na promociji vojnog poziva, prezentaciji operativne sposobnosti i sudjelovanja Oružanih snaga (OS) BiH u operacijama potpore miru koja je od 30. rujna do 1. listopada održana ispred trgovačkog centra (TC) FIS u Vitezu dogodila se jedna nesvakidašnja situacija.

Tijekom realiziranja planiranih aktivnosti u večernjim satima 30. rujna pripadnici OSBiH su uočili, otkrili i aktivno sudjelovali u sprječavanju pokušaja krađe razne vrste robe i artikala koje je iz TC FIS u Vitezu namjeravala otuđiti grupa nepoznatih osoba.

Pripadnici OSBiH su spriječili i zadržali počinitelje u pokušaju krađe, te pravovremeno obavijestili službu sigurnosti TC FIS koja je u suradnji s pripadnicima PS Vitez privela počinitelje.

Rukovoditelji menadžmenta kompanije FIS su zahvalili za taj pozitivan gest. General Jeleč i pripadnici OSBiH, koji su sudjelovali u ovom događaju, su istaknuli da je to bila njihova građanska dužnost i da bi to uradili u svakoj sličnoj situaciji.

Ovim su pripadnici OSBiH još jednom na djelu pokazali svoje ljudske i moralne kvalitete i po tko zna koji put uspješno prezentirali i afirmirali ugled pripadnika OSBiH u društvu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.