Vojska se priključila u potragu za nestalim Josipom Bokšićem

Tijekom ponedjeljka intenzivno se traga na širem području sela Jare u Širokom Brijegu za nestalim 26-godišnjim Josipom Bokšićem.

Gorskoj službi spašavanja, policiji i mještanima pridružila su se tijekom dana 53 pripradnika Oružanih snaga BiH koji su oko 10:30 sati krenuli iz čapljinske vojarne ‘Božan Šimović’, doznaje portal Jabuka.tv. Vojnici su na potražnom području čekali službenu potvrdu iz Ministarstva obrane BiH kako bi krenuli u akciju.

U međuvremenu, Ministarstvo obrane je na službenim stranicama objavilo da vojska intenzivno traga za nestalim na širem područja susjednog sela Uzarići.

26-godišnji Bokšić, koji je i sam pripradnik OS BiH, posljednji put je viđen u petak oko 16:00 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Ako netko ima bilo kakvu informaciju, obitelj moli da im se javi na broj 063 699 016. Također, sve korisne informacije možete javiti Gorskoj službi spašavanja Široki Brijeg na broj 063 114 115 ili policiji na besplatan broj 122.

(www.jabuka.tv)