Vlada ŽZH će prihvatiti kreditno zaduženje prema Federaciji BiH iz sredstava MMF-a

U četvrtak 4. rujna 2014. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 96. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o davanju suglasnosti na prodaju mineralne sirovine neposrednom pogodbom.

Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava ”Tekuće zalihe” Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu (konto 60000) od 1. siječnja 2014. godine do 30. lipnja 2014. godine, koje je uputila Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.

Također, na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o prihvaćanju kreditnog zaduženja Županije Zapadnohercegovačke prema Federaciji Bosne i Hercegovine iz sredstava Međunarodnog monetarnog fonda po IV. Stand by aranžmanu Međunarodnog monetarnog fonda sa Federacijom Bosne i Hercegovine, te je isti uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je na službenim stranicama Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

 • Hoće li se na sjednici pričati o nalogu za gorivo predsjednika, koji je za 4 dana potrošio cijelih 1661KM? Ili će se pričati kako nam je lijepo, nemamo posla pa možemo odmarati kući?

 • Kako ga dovesti do razuma . npr .da plače puna 3(tri) dana i da dadne ostavku ? ! – nebi bilo bitno što bi on postao prvi (a živ) svetac za Širokobriježane i okolne građane ! lp.

 • najbitnije je da je njegova kuma počela raditi u grudama u civilnoj zaštiti,imala najbolje kvalifikacije,kao socijalni slučaj, a ostali tko vas šljivi vi crknite od gladi,tko ima daj mu još,a tko nema pusti ga da umre od gladi i od stida što ništa ne vrijedi ,

 • to je ona Marina,Anđelkova žena,imala prednost zbog svoje mladosti,i potrebe da počne raditi i zbog toga što nije radila do sad nigdje pa se sad ukazala prilika da pokaže svoje kvalitete rada ,a dočekao je Pita Ćužić ,dA iskaže zahvalnost njenom suprugu,zbog vreća novca što su ih 1991 godine skupa pokrali iz općine od svog glupog naroda,kojeg i dan danas prave budalama,a mi to dopuštamo,lopovima da i sad kradu ,sad nam kradu i radna mjesta,ima li netko hrabar da ih smjesti tamo gdje im je mjesto,,,,,ZATVOR

 • NEKA SE ZADUŽUJE KOLIKO OĆE PA VIDIŠ DA NAM JE NAJLJEPŠI PREDSJEDNIK VLADE OD SVIH ŽUPANIJA BAR ĆE DOČI OVAMO PARE AKO SE ON NE ZADUŽI ZADUŽITI ĆE NAS DRUGI PA NA ISTO DOĐEMO

 • Za Anonimno 04/09/2014 at 20:56. Koliko znam Marina Anđelkova radi u Raiffeisen banci Široki – Posušje, od kada je otvorena od 2001. godine, poslije terorističkog upada u Hercegovački banku. Tadašnji predsjednih vlade ŽZH je pre(o)dao ZAP i uposlio suprugu i to sa SSS iako ima završen ekon. fakultet. Ta mogao ju je ubaciti bilo gdje iako ni tada, a ni danas se ne primaju djelatnici transparentno. A što se tiče šlepera novca koji je dišao 1991. godine to je za dublju analizu. Ta “zna se” da je svaki poduzetnik dobio “potporu” i nikao iz toga. Imamo mogućnost djelomično ispraviti nepravdu 12.10.2014. i ispravimo je.

 • Zašto ne isplaćujete svoje obveze , povrat poreza, trudničko bolovanje to dobro znate to su najmanji iznosi za vas a za one koji dobivaju veliki.

 • kuma je Marina Mikulić tek je u cvijetu mladosti,prešla pet decenija,nije nam jasan put njenog uspjeha osim da je kum Ćosić ubaci na tako dobro mjesto,a ostali će ostariti prijavljujući se na birou,šta znači imati kuma na položaju,,,,

 • To u nasem gradu dobra kumstva i veze zato nema pravde . Sve povezano ko pavukova mreza , ruka ruku mije narode samo suti dali se isplati izbori dolaze necemo sutit gore nego Turci krscane prije petsto godina . Bruno Busic pokoj mu dusi je davno rekao bit ce najteze kad nas nasi uniste !?

 • …ode narod, a i ja s njima…nema ovdje života, ko god dođe na vlast nakon izbora ići će u dodatna zaduživanja i dubioze…idem trbuhom za kruhom kao i naši stari pije 50 godina.žalosno ali istinito!!!

 • Mozda bi kuma i prije pocela radit kasnile diplome i bosanac je rekao kad je dobio diplomu kako je lako da sam znao i srednju bi zavrsio skolu

 • Druže ,gospodine Ćosiću , čovječe ; ako vam i kad vam zatreba pomoć -javite se ! naći će te me , da pomognem – drago

 • treba dat malo para i Tiji,predsjedniku mjesne zajednice Izbična,pravi i on kuću a da imaju se oblokat kada se sastanu…

 • Kakvo oblokavanje gemist se pije uz finu janjetinu, to bas pase moraju ljudi dogovorit u miru poslove , vi s burze platite nemojte bit cicije!?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.