Vlada FBiH želi Staklenu banku u Mostaru

Vlada Federacije BiH je prihvatila izvješće o radu Radne skupine za utvrđivanje imovinsko-pravnog statusa zgrade tzv. ”Staklene banke” u Mostaru i izrazila daljnju zainteresiranost da ova zgrada bude kupljena u zatečenom stanju (objeat nije u cijelosti izgrađen), s ciljem privođenja konačnoj namjeni – smještaju federalnih institucija u Mostaru.

Služba za zajedničke poslove organa i tijela FBiH zadužena je da u postupku kupoprodaje ”Staklene banke”, u ime Vlade FBiH uputi ponudu za kupovinu ove zgrade, u okviru planiranih sredstava u Proračunu za ove namjene.

(www.jabuka.tv)2 komentara

  • Koliko zelja ima Vlada FBH pohlepi nikad kraja .Gospodo presaberite se .Od Juge do veljace 2016 g. drzava ma kako se ona zvala imala je mehanizam naplate doprinosa ,te je automatski funkcionirala isplata placa drzavnim sluzbenicima mirovina,i svih davanja iz proracuna.Sta se dogada od veljace pa je ta mizerna mirovina zadnja u isplatnom redu .istovremeno su prohtjevi politicara sve veci te visokim primanjima ,privilegijama ,kupovini zgradurina , zaduzivanjima nema kraja .Gospodo zar stvarno mislite da vam je posao tezak.Uzmi Semso koliko ti drago.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.