Na Doljanima uhvaćen Albanac u ilegalnom prelasku granice

Mješovita ophodnja policijskih službenika Postrojbe granične policije Doljani i Postaje granične policije Metković Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, u utorak, 7. lipnja u ilegalnom prelasku državne granice otkrila je državljanina Albanije, D.K. (1990.), koji je pokušao preko teritorija Bosne i Hercegovine ući u Hrvatsku.

D.K. je predan Službi za poslove sa strancima BiH, priopćeno je u srijedu iz Granične policije BiH.

Službenici PGP Orašje u srijedu su uhitili A.B. (1984.), državljanina BiH, nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Kalesija zbog kaznenog djela teške krađe. A.B. je kontroliran prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Šamac i bit će predan nadležnom tijelu.

Na MGP Šamac, u utorak, 7. lipnja prilikom izlaska iz BiH uhićen je A.S. (1991.) kojeg je potraživao Općinski sud Zenica zbog kaznenog djela teške krađe. On je predan službenicima Sudske policije Odžak.

Na MGP Kostajnica pri ulasku u BiH, 7. lipnja uhićen je S.S. (1962.), državljanin Sjedinjenih Američkih Država. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Centar javne sigurnosti Prijedor raspisao potragu zbog kaznenog djela krivotvorenje isprave. Pripadnici PGP Dobrljin predali su ga službenicima CJB Prijedor, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.