Vikend uz TV: Pogledajte što vas čeka za vikend

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Interstellar – 23:30h NOVA TV

Brižni otac Cooper (Matthew McConaughey), školovani pilot i inženjer, posvetio se mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom.

Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvijezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima…

Slobodna zona – 21:44h HRT1

Film “Slobodna zona” prati operativca Roya Millera (Matt Damon) koji u Iraku pokušava otkriti gdje se nalazi oružje za masovno uništenje.

Nakon nekoliko operacija u koje je njegova jedinica poslana na temelju tajnih dojava, a koje se ispostavljaju potpuno pogrešnima, Roy počinje sumnjati u izvor informacija i, unatoč protivljenju nadređenih, sam kreće u akcije otkrivanja istine prije nego što započne sukob epskih proporcija.

Američka pita 2 – 23:30h RTL

Nakon što je uz brojne peripetije na kraju srednje škole ipak doživio svoje prvo seksualno iskustvo, Jim Levenstein (J. Biggs) upravo se sprema za drugo. U njegovu studentsku sobu u kojoj vodi ljubav s novom djevojkom, upadnu njegov otac (E. Levy) i majka te je Jim, po tko zna koji put, ponovno javno osramoćen.

Ništa zato. Sa svojim najboljim prijateljima Chrisom ‘Ozom’ (C. Klein), Kevinom, Steveom i Paulom (E. K. Thomas) Jim planira dugi odmor nakon završetka prve godine studija, a dobije i neočekivani poziv svoje neprežaljene ljubavi iz srednjoškolskih klupa, prelijepe učenice na razmjeni Nadije (S. Elizabeth)…

Subota

Film

Bourneova nadmoć – 22:30h RTL

Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u.

Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga, zajedno s Marie (Franka Potente), prisiljen je stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život.

Brzi i žestoki 6 – 20:15h RTL

Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson predvode all-star ekipu globalne blockbuster franšize u šestom filmu Brzih i žestokih.

Kralj Arthur: Legenda o maču – 22:20h NOVA TV

Priznati redatelj Guy Ritchie donosi dinamični stil epskoj avanturi o kralju Arthuru.

Nedjelja

Film

Gospodin i gospođa Smith – 20:15h NOVA TV

Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko sretan brak.

Kako John radi u uspješnoj građevinskoj tvrtki, a Jane na Wall Streetu, oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući povremeno posjećujući prve susjede Suzy (R. Huntley) i Martina (C. Weitz). Početnu je zaljubljenost zamijenila rutina te se Smithovi obrate bračnom savjetniku kako bi spasili svoj brak. U međuvremenu John i Jane ne znajući jedno za drugo rade svoje prave poslove.

Inferno – 22:30h NOVA TV

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.