Vikend uz TV: Izdvojili smo najbolje za vas

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Gospoda – 21:10h HRT1

Američki iseljenik Mickey Pearson je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane.

Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

City Island – 23:43h HRT1

Obitelj Rizzo bi puno bolje funkcionirala kad bi njeni članovi manje lagali. Otac Vince (Andy Garcia) je zatvorski čuvar, koji najviše uživa u večerima pokera i krije vanbračnog sina.

Kćerka radi kao striptizeta, dok svi misle da je na koledžu. Sin nikome ne govori o svom neobičnom fetišu, koji uključuje web kameru i susjedu tešku 150 kilograma. Majka Joyce je stup obitelji, ali pošto je muž već godinu dana nije dotaknuo, sumnja da je poker samo izgovor za aferu.

Nemilosrdni gadovi – 23:05h RTL

Poručnik Aldo Raine (Pitt) predvodi skupinu pomno odabranih vojnika, ujedno američkih židova, kojima je povjeren jednostavan zadatak: pronalaženje i ubijanje nacista.

Subota

Film

Dobri dileri iz Dallasa – 23:12h HRT1

Dallas 1985. Električar i povremeni jahač bikova- Ron Woodroof voli“ težak“ život: previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu. On je također i tipičan „seljak“ sa rasističkom i homofobnom ideologijom.

Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana. Ljut je i gnjevan, pogotovo zato jer ima „ pedersku“ bolest.

Showtime – 20:15h RTL2

Svjetlo! Kamera! Akcija! Pretjerivanje! Robert De Niro i Eddie Murphy čine neuobičajen policijski par čiji zadatak nije samo hvatanje kriminalaca, nego i uveseljavanje televizijskih gledatelja.

Kada u slučajnoj patroli policajac Trey Sellars (Eddie Murphy) nabasa na tajnu operaciju detektiva Mitcha Prestona (Robert De Niro), svojim krivim postupcima uništi mjesece i mjesece truda da se razbije dobro organizirana banda međunarodnih dilera droge.

Johnny English: Ponovno na zadatku – 20:15h RTL

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Nedjelja

Film

Tijelo od laži – 20:15h RTL2

Kad operativac CIA-e Roger Ferris otkrije dokaze koji upućuju na to da jedan od glavnih terorističkih vođa možda vrši operacije iz Jordana, on potraži pomoć CIA-ina veterana Eda Hoffmana da bi se infiltrirao u golemu podzemnu mrežu neuhvatljiva sabotera.

Za vrijeme svoje opasne misije, Ferris se počne pitati koliko može vjerovati svojim navodnim saveznicima, među kojima nije samo Hoffman, nego i naizgled susretljivi šef Jordanske obavještajne službe.

Otimači izgubljenog kovčega – 20:15h HRT1

Mladi arheolog i ekspert za okultno Indiana Jones (H. Ford) pozvan je da pronađe Zavjetni kovčeg, koji još uvijek čuva Deset zapovijedi koje je Mojsije dobio izravno od Boga.

Nažalost, traže ga i Hitlerovi agenti, kao i stari Indianin neprijatelj i kolega Rene Belloq (P. Freeman). U potrazi za Zavjetnim kovčegom Indiani Jonesu će pomoći stari znanci Marion (K. Allen) i Sallah (J. Rhys-Davis) te će svi zajedno doživjeti brojne pustolovine od Nepala do Kaira…

Sport

Liga nacija: Austrija – Hrvatska – 20:45h NOVA TV

Nakon odličnih predstava u Ligi nacija, Hrvatska ima priliku izboriti se za prvo mjesto u grupi.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.