Škoro upisao tečaj za bagerista

Miroslav Škoro, hrvatski saborski zastupnik i bivši predsjednik Domovinskog pokreta upisao je tečaj za bagerista.

Tečaj za bagerista upisao je u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti u Zagrebu, a odslušao je već trodnevnu teoretsku nastavu, otkrio je to za Telegram.

Već sam imao 70-ak sati praktičnog rada na bageru od ukupno 90, koliko ih moram proći da bih mogao pristupiti ispitu, rekao je Škoro, dodajući da je nedavno kupio polovni bager JCB X3.

Taj bager vrlo je moćan i nije jednostavno njime rukovati, pa valja svladati tu vještinu, rekao je Škoro.

Otkrio je kako uređuje veliko imanje, na kojem će biti posla za bagerista jer trebati iskopati i prebaciti nekoliko tisuća kubika zemlje, a radni sat bagerista plaća se od 300 do 400 kuna te će tako uštedjeti priličan iznos novca.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • živi bili pa vidjeli ono što će mo svi vidjeti ako budemo živi za otprilike godinu i pol dana a to je da će se ovaj petokolonaš ponovno kandidirati za predsjednika RH.Prošli put je njegovom zaslugom izgubila sigurnu pobjedu tadašnja predsjednica Kolinda G.Kitarović.
    Zoran Milanović pobjedu može zahvaliti samo ovom probisvjetu i osrednjem pjevaču lažne patriotske zanesenosti koja se kod njega očitava kao neskrivena želja za novcem i bogaćenjem.Ovaj nula čovjek će opet glupastim , nenačitanim i priprostim hrvatekima prodati priču kako je on eto novi Tuđman i kako samo on zna kako se hrvatski interes BRANI.
    Propali pjevač možda uspije egzistenciju osigurati radom na bageru u što čisto sumnjam.Taj nikad u životu ništa nije radio i a ni digao teže od gitare i ovo mu je samo pripremni, markentiški trik jednog ostarjelog i ofucanog luzera u potrazi za besplatnom reklamom…Taj je propao za sva vrimena ali će očito proči dosta Save dok mu ta spoznaja dođe iz guzice do glave!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.