Vikend uz TV: Evo što vas čeka ovog vikenda na ekranima

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Pobješnjeli Max: Divlja cesta – 21:20h RTL

Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

Blackhat – 23:35h RTL

Ništa više ne možemo kontrolirati! Nakon hakerskog napada na kinesku nuklearku i američku burzu vlade tih zemalja odlučile su udružiti snage u borbi protiv cyber kriminala. Kineska vlada odabrala je kapetana Chena Dawaia (Leehom Wang), koji se u Los Angelesu nalazi s Amerikancima Carol Barrett (Viola Davis) i Markom Jessupom (Holt McCallany).

Sport

Nizozemska – Francuska – 21:00h HRT2

Subota

Film

Deset u pola – 21:55h RTL

Kao i u ostatku svijeta, COVID-19 i u Sarajevu je zaustavio uobičajeni život ljudi. Na Baščaršiji vlasnici radnji pokušavaju preživjeti nakon zatvaranja, ali posla je sve manje. No iako je pandemija u punom jeku, zagrebačka gastro vlogerica Gordana (Anja Matković) stiže na Baščaršiju probati najbolje ćevape. Enes (Branko Đurić) je šalje Izi (Izudin Bajrović), kako bi i njega obradovala, no prijateljska gesta uzrokuje slom poslovnog i privatnog odnosa.

Noć i dan – 22:20h NOVA TV

Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život.

Garfield – 20:15h RTL

Garfield je podeblji lijeni mačak koji najviše od svega voli lazanje i gledati televiziju. Njegov vlasnik Jon (Breckin Meyer), želeći udovoljiti mladoj i privlačnoj veterinarki Liz (Jennifer Love Hewitt) koja mu se jako sviđa, dovodi kući napuštenog psa Odieja, zbog čega je Garfield krajnje nezadovoljan, jer je izgubio povlašten status jedinog kućnog ljubimca.

Nedjelja

Film

Ljubav je slijepa – 22:00h RTL

Jack Black i Gwyneth Paltrow pokazat će nam kako ljubav ne samo da nije slijepa, nego jedino uz njenu pomoć možemo ljude vidjeti onakvima kakvi zaista jesu! Mladić Hal (J. Black) izrazito je kritičan pri izboru djevojaka, a jedini mu je bitan kriterij njihov vanjski izgled. Kako ni sam nije pretjerano zgodan, djevojke ga uglavnom ignoriraju. Jednoga dana susreće gurua Tonyja Robbinsa koji mu pokušava objasniti kako nije sve u izgledu.

Legenda o Tarzanu – 22:15h NOVA TV

Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.