Bh. grad će subvencionirati prijevoz umirovljenicima

U Zenici je u petak potpisan ugovor o subvencioniranju prijevoza za umirovljenike grada Zenice.

Potpisivanje, koje je upriličeno u Gradskoj upravi, okupilo je gradonačelnika Fuada Kasumovića, predsjednika Udruge umirovljenika Mirsada Buljubašića te predstavnika prijevozne agencije “Prevoz Putnika” Eldina Čivića.

Gradonačelnik Kasumović istaknuo je važnost ove inicijative za umirovljenike, naglašavajući da su umirovljenici najugroženija kategorija u našem društvu i podrška koju im Grad Zenica pruža kroz subvencioniranje prijevoza ima izuzetan značaj.

Umirovljenici će dobiti pomoć, ali ne i povećanje mirovina

Grad Zenica je za ovu svrhu izdvojio 75.000 KM, a Udruga umirovljenika će samostalno organizirati raspodjelu među svojim članovima. Grad Zenica nastavlja kroz druge različite programe podržavati naše umirovljenike, kazao je Kasumović.

Ugovor predviđa subvencioniranje mjesečnih karata za sve linije u trajanju od godinu dana, u suradnji s prijevoznom agencijom “Prevoz Putnika”, koja je odabrana kao partner za narednih petnaest godina.

Predsjednik Udruge umirovljenika Mirsad Buljubašić izrazio je zahvalnost Gradskoj upravi Zenica, ističući njihovu ulogu kao najveće podrške umirovljenicima u ovom gradu, priopćeno je iz Grada Zenica.

Što će umirovljenicima donijeti formiranje Vijeća umirovljenika?

(www.jabuka.tv | Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

2 komentara

  • Imali išta da će grad Široki subvencirat, ijednu stavku,od umirovljenika,mladi bračni parova,invalida,studenata ITD,ITD,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.