Vikend uz TV: Evo što vas čeka ovog vikenda

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Završni udarac – 23:00h HRT1

“Match Point” prvi je film slavnoga redatelja Woodyja Allena snimljen u Engleskoj u produkciji BBC Films. Film je naišao na vrlo pozitivne kritike i na vrlo dobar uspjeh u kino dvoranama. Tema ovoga pomalo kuriozitetnog filma su komplicirani međuljudski odnosi i situacije u kojima se nađu prosječni ljudi uvučeni u milje visoke engleske klase, opterećni svojim privatnim, poslovnim i društvenim problemima.

Najbolje od mene – 23:30h NOVA TV

Nova ekranizacija romana Nicholasa Sparksa, autora Bilježnice i drugih djela koja su prodana širom svijeta u više od 80 milijuna primjeraka!

Cobra 11 – 23:10h RTL

Moćni motori, neustrašivi policajci, spektakularne potjere bez milosti, autoceste bez ograničenja brzine…

Subota

Film

Toma – 20:15h NOVA TV

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Zamrznuta istina – 23:03h HRT1

Dugometražni debi redatelja i scenarista Scotta Walkera napeti je triler inspiriran zastrašujućim zločinima koje je počinio aljaški serijski ubojica, Robert Hansen.

Bandit – 20:15h HRT1

Nakon bijega iz zatvora iz Michigana, šarmantni zločinac mijenja identitet i odlazi u Kanadu kako bi opljačkao rekordnih 59 banaka i zlatarnica dok ga lovi policija.

Nedjelja

Film

Aquaman – 22:25h NOVA TV

Još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. “Aquaman” otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

Planet majmuna: Postanak – 22:15h RTL

Drugi dugometražni projekt britanskog redatelja i scenarista Ruperta Wyatta (“The Escapist”) pruža nam uvid u nastanak rase genijalnih majmuna koji će suprotstaviti svojim stvoriteljima i zavladiti Zemljom.

Parker – 20:15h RTL

Kriminalistički triler ”Parker” zasnovan je na romanima pisca Donalda E. Westlakea i prati profesionalnog lopova Parkera (Jason Statham) koji radi prema dva etička načela: ne kradi od onih koji nemaju i ne povređuj one koji to ne zaslužuju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.