Elon Musk najavio da će prestati koristiti svoj telefonski broj

Multimilijarder Elon Musk tvrdi da će prestati koristiti svoj broj mobitela, a čini se da je ova odluka njegov pokušaj promocije nove opcije na njegovoj društvenoj mreži X (bivšem Twitteru).

Međutim, ova opcija bi trebala biti dostupna samo onima koji plate premium verziju ove društvene mreže. Riječ je o tome da će korisnici premium verzije moći obavljati audio/videopozive, piše Klix.ba.

Za nekoliko mjeseci ću ukinuti svoj telefonski broj i koristiti X samo za tekstualne i audio/videopozive, objavio je Musk na svojoj društvenoj mreži.

X je prošle godine službeno počeo s uvođenjem mogućnosti audio i videopoziva. Dok svi korisnici ove društvene mreže mogu primati pozive, oni koji su pretplaćeni mogu upućivati pozive. Pozivi nisu šifrirani, za razliku od poziva na drugim sličnim servisima kao što su WhatsApp ili Apple FaceTime.

Snima se biografski film o Elonu Musku

X nudi mogućnost koja se naziva “poboljšana privatnost poziva” za koju su naveli da pomaže u zaštiti privatnosti. No, to znači da su samo IP adrese pozivatelja skrivene jedna od druge i da spomenuta opcija mora uvijek biti uključena. Nije poznato koliko su audio i videopozivi popularni na X-u.

Nakon što su omogućeni prošle godine, Musk ih je više puta pokušavao promovirati. Poručio je da je mogućnost ovih poziva dio njegovog plana da društvenu mrežu pretvori u “aplikaciju za sve”. Pozivi su jedan od noviteta koji su najavljeni na X-u, piše list Independent.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Vjerojatno mu je iz guzice došlo u glavu koja velika zračenja proizvodi mobiteli i ostale moderna pomagala! Da bar naš narod shvati i ne daje maloj djeci da se zabavljaju s tim najopasnijim “igračkama”!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.