Vikend uz TV: Čekaju vas 3 dana odličnih filmova

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Pripravnici – 23:15h NOVA TV

Billy i Nick prodavači su čije je karijere jednostavno torpedirao dolazak digitalnog doba. Pokušavajući do­kazati da ih vrijeme nije pregazilo, usprkos nevjerojatno slabim izgledima uspijevaju se ubaciti u Google.

No to je samo pola bitke. Sada se moraju natjecati sa skupinom najprobranijih mladih studenata i tehnoloških genija kako bi dokazali da je nužda doista majka svih izuma.

Šakal – 23:00h RTL

Neuhvatljivi plaćeni ubojica Šakal (B. Willis) dobio je od ruske mafije nalog za ubojstvo visoko pozicionirane osobe u američkoj tajnoj službi.

Nemajući drugog izbora, zamjenik direktora FBI-a, Carter Preston (S. Poitier), i hrabra časnica ruskog MVD-a, Valentina Koslova (D. Venora), angažiraju jedinu osobu koja je ikada vidjela Šakala – osuđenog IRA-inog snajperista, Declana Mulqueena (R. Gere).

Declan s agentima kreće u potragu za ubojicom, koji mu je u prošlosti nanio veliko zlo…

Dokumentarni film

Teorije urote: George Soros – Milijarder koji vuče konce iz sjene?

Za vrijeme Drugoga svjetskog rata George Soros bio je tinejdžer koji je lažnim osobnim dokumentima prikrivao židovsko podrijetlo. Ali neki su ga optužili za kolaboraciju s nacistima.

Drugi ga smatraju najvećim neprijateljem Europe i SAD-a, idejnim začetnikom urote čiji je cilj uništiti nacionalnu državu i preplaviti Zapad imigrantima. Međutim, ovog je mađarskog multimilijunaša Financial Times 2018. proglasio osobom godine zbog 18 milijardi dolara dosad uloženih u humanitarne svrhe.

Serije

Dva i pol muškarca – 22:20h RTL2

Charlie Harper imućni je neženja s kućom na plaži, mercedesom, kojeg i žene obožavaju. Lagodan život u Malibuu poremeti mu brat Alan, koji se k njemu doseli sa sinom Jakeom.

Subota

Film

Uhvati Gringa – 23:16h HRT1

Kriminalac s dugim stažom (Mel Gibson) juri u autu prema Meksičkoj granici kako bi pobjegao policiji i uživao u dugom godišnjem odmoru zahvaljujući uspješno odrađenom poslu, ali ništa ne ispadne kako je planirao…

Završi u ozoglašenom zatvoru “El Pueblito”. Zovu ga najgorim zatvorom Meksika, “La Universidad del Crimen” – sveučilište kriminala.

Hrid – 22:20h RTL

Biokemičar Stanley Goodspeed živi u Washingtonu i radi za FBI. Kada mu zaručnica Carla Pestalozzi kaže da je trudna, Stanleyja nazove šef James Womack i kaže mu da je na otoku Alcatrazu zatočen 81 turist.

Marinski general Francis Xavier Hummel godinama je prosvjedovao protiv vladine odluke da obiteljima poginulih veterana ne isplati odštetu.

Smrt supruge Barbare Hummel dovela ga je do ruba i sada želi ostvariti svoj cilj. Stanley je potreban jer je Himmel ukrao projektile i namjerava ih ispaliti na San Francisco ako njegovi uvjeti ne budu ispunjeni.

Starsky i Hutch – 20:05h HRT2

Policijskim detektivima Davidu Starskom i Kenu Hutchinsonu u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje. Stoga ih njihov zapovjednik kapetan Dolby odluči spojiti u par, što obojica dočekaju s nepovjerenjem.

Gradom sa svojim poslušnicima vlada trgovac kokainom Reese Feldman koji namjerava proširiti posao.

Zatomivši međusobno nepovjerenje, Starsky i Hutch krenu u raskrinkavanje glavnog narkomafijaša u gradu pri čemu im je prva postaja policijska krtica u podzemlju Huggy Bear (Snopp Dogg)…

Nedjelja

Film

John Wick 3: Parabellum – 20:15h RTL

Legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu.

Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama.

Spider-Man: Daleko od kuće – 20:15h NOVA TV

Peter Parker vraća se u filmu „Spider-Man: Daleko od kuće“, sljedećem Spider-Man poglavlju. Nakon velike bitke s Osvetnicima i tragičnog gubitka, Peter uzima pauzu i traži malo vremena za sebe.

Naš prijateljski junak iz susjedstva pridružuje se svojim najboljim prijateljima Nedu, M.J. i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi.

Dokumentarni film

Kraljica Elizabeta II.: Iznad svega – 21:10h HRT1

Vladavina kraljice Elizabete II. traje više od sedam desetljeća i sastavni je dio moderne britanske povijesti.

Elizabeta II. došla je na prijestolje nakon prerane smrti voljenog oca, kralja Georgea VI., gledala je kako se svijet mijenja te se suočila s brojnim izazovima u privatnom i javnom životu. Njezina nepokolebljiva odanost dužnosti iznad svega definirala je njezinu eru.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.