Vikend uz TV: Bogat filmski program ovog sunčanog vikenda

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Subota

Film

Otok – 20:15h RTL2

Godina je 2019. Lincoln Six Echo (E. McGregor) živi u strogo čuvanoj izolaciji, zajedno sa stotinama drugih izabranika, koji su – tako im kažu – spašeni od zaraze nakon katastrofe koja je pogodila planet.

Lincolna muče noćne more, nezadovoljan je istom bojom odjeće koju nosi svaki dan, te se zbog toga žali upravitelju, dr. Merricku (S. Bean).

2 Igrača – 20:15h NOVA TV

Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije.

Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-je.

Moje grčko vjenčanje – 20:11h HRT1

Svi u obitelji Portokalos brinu se za Toulu koja je neudata, a ima već trideset godina. Touli je s druge strane dosta posla u restoranu svojih roditelja i spremna je na promjenu, ali ostatak obitelji, na njenu nesreću – nije.

Nakon što se ipak zaposli u tetkinoj putnoj agenciji, zaljubljuje se u Iana, učitelja koji je visok, zgodan i sasvim sigurno nije Grk. Toula nije sigurna hoće li njenog oca više uznemiriti što je on stranac ili što je vegeterijanac.

Elitni ubojice – 22:27h HRT1

Samo najbolji će preživjeti. Godina je 1980. Profesionalni ubojice Danny Bryce (Jason Statham), Hunter (Robert De Niro), Davies (Dominic Purcell) i Meier (Aden Young) nalaze su u Meksiku na zadatku.

Nenamjerno, Danny ubije metu, iako čovjeka nije planirao eliminirati ispred njegovog djeteta, te ranjen bježi s mjesta zločina.

Nedjelja

Film

Tjelohranitelj – 20:15h RTL2

Nikada klijenticu ne ispuštaj iz vida, osnovno je pravilo tjelohranitelja, kojemu u ovoj romantičnoj drami treba pridodati i još jedno: nemoj se u nju zaljubiti!

U to će nas uvjeriti oskarovac Kevin Costner i pjevačka diva Whitney Houston.Kada prekrasna pjevačka zvijezda Rachel Marron (Whitney Houston) počne dobivati prijetnje smrću, angažira tjelohranitelja Franka Farmera (Kevin Costner), profesionalca koji svakom zadatku pristupa ozbiljno.

Bliski susreti treće vrste – 20:05h HRT2

Radnik energetske tvrtke Roy Neary (Dreyfuss) doživi susret s neidentificiranom letjelicom tijekom odlaska na teren.

Nakon nesvakidašnjeg susreta Neary postaje opsjednut vizijama nepoznate planine te svakog slobodnog trenutka izrađuje skulpture koje ga dodatno emocionalno opterećuju. U potrazi za odgovorima, Roy upoznaje Gillian (Dillon), samohranu majku uvjerenu kako su njezina sina oteli izvanzemaljci.

Snimka seksa – 22:35h NOVA TV

Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra.

Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.