Video: Severina napravila spektakl u Zagrebu!

U maniri prave dive, Severina se nekoliko puta preodijevala u odlične scenske kostime, a vizualnom dojmu pridonijeli su i atraktivni plesači i plesačice.

Sinoćnjim koncertom u zagrebačkoj Areni Severina je dokazala da je apsolutna kraljica estrade u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Koncertni spektakl koji je priredila oduševio je oko 20 tisuća ljudi koji su uglas pjevali Severinine starije i nove hitove.

Koncert je otvorila ‘Italianom’, a uslijedili su i drugi hitovi poput ‘Uzbune’ i ‘Tarapane’. Tek nakon pete pjesme obratila se razgaljenoj publici: ‘Dobra večer, Zagrebe! Mislim da je ovo najljepša noć u mom životu. Hvala vam za ljubav i energiju!’

U maniri prave dive, Severina se nekoliko puta preodijevala u odlične scenske kostime, a vizualnom dojmu pridonijeli su i atraktivni plesači i plesačice. 41-godišnja pjevačica publiku je počastila i plesom u grudnjaku, ljubljenjem s plesačicom na pozornici, ali i pušenjem cigarete. Sve to bilo je dio šoua kakav publika na ovim prostorima ne pamti.

‘Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skoplju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mojemu životu’, poručila je iskreno Severina publici. Emocije su je ponijele i tijekom izvođenja pjesme ‘Grad bez ljudi’, pa je na trenutak i zaplakala.

Uz Severinine pjesme na koncertu zaplesala su i neka poznata lica poput Anice Kovač, Ive Todorić Balent, Renate Sopek i Korane Gvozdić. Svoju dragu iz VIP dijela gledao je i srpski poduzetnik Milan Popović.

Picture 78 Picture 76

Svi koji su pratili koncert mogli su osjetiti da je Severina uistinu dala sve od sebe te da joj je zagrebački koncert bio iznimno važan. Možda baš najvećim dijelom zbog toga publika je zadovoljna i s brojnim lijepim uspomenama napustila dvosatni spektakl. A Severinina sljedeća koncertna postaja je Ljubljana.

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.