VIDEO: Jure Miloš iz Gruda oduševio žiri i prošao u polufinale Supertalenta

Nekoliko minuta nakon početka reklama na Novoj TV jedino što je se moglo čuti bilo je: „Ma daj više di je“, dok su se na stol odlagale karte za remi i belu a naručivalo crno i bijelo, sir obavezno, netko bez a netko sa kapulom. Nije bio problem u tome je li mali Miloš prošao, željeli smo čuti što mu kažu članovi žirija. Stručnoga žirija.

Na iznenađenje svih, ulazi dečko u narodnoj nošnji i sprema se svirati. Mi, dapače, nismo bili iznenađeni. !

Sada, dolazeći do prostora i vremena, moramo konstatirati kako Nova TV nema prostora i vremena poradi svih sponzora koji financiraju ovaj šov, odmah na audiciji dati ‘malom’ prostora i vremena za pokazati što to on zna. Ali se svidje gledateljima i slušateljima konverzacija između Merlića i ‘malog’ Miloša. Merlić ga pita nešto kao što će biti ako ga puste dalje a on („mali Miloš“) kao iz topa odgovara kako će svirati pet (5) instrumenata. Nemojte misliti da se iza Merlićevih riječi skrije indolentnost jer ni mi neznamo što znači indolentnost. Jure Miloš svira na televiziji, pobogu!

Nova porcija sira i pršuta se pojela za Novu TV koja je dopustila da jedan hercegovac pokaže narodno blago svoga kraja, ali više za Juru koji je na televiziji predstavio i pokazao blago podneblja krškog, grudskog, hercegovačkog, nastalog u jednoj sobi obitelji Miloš u Pešiji. Tamo, naime, Jure najviše ‘tambura’.

Juru Miloša sam slušao i divio mu se dok pjeva i svira diple, gusle… Nakon nastupa na Novoj TV, ponosim se što sam ga slušao i gledao kako svira diple, gusle… Ali Jure izmisli Heavy metal/Hard rock/Disco/Tehno gusle, diple… i pokrenu lavinu. Ako može Maksim Mrvica i ona dva na gudačkim istrumentima pokazati svoje umijeće, i mi bi Juru odmah na svjetsku scenu. Neka se Ero pročuje.

(novaporcijasiraipršutastigla)

Nitko ne brine hoće li Jure Miloš ući u finale ili osvojiti, nikoga ne zanimaju ostali sudionici, nitko za vrijeme Jure nije gledao u Ninu Badrić jer svi mi znamo: Jure je super, Jure je talent, ma Jure je SHHHOOOWW!!!

Iako NOVA TV mora radi gledanosti čuvati u tajnosti imena natjecatelja koji su prošli, iako natjecatelji smiju reći samo ako su ispali (ako i to) a nikako jesu li prošli, nešto mi daje nagovještaj kako će se zvuci s kamena ‘ercegovačkog proširiti malim ekranima i na tome Jure hvala.

www.grude-online.info9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.