Veza s kupcem: Petogodišnja garancija za Nissan automobile – Jabuka.tv

Veza s kupcem: Petogodišnja garancija za Nissan automobile

Kupovina novog automobila tek je prva stuba kojom počinje veza između salona automobila i kupca. Koliko će veza trajati zavisi od garancijskih uvjeta, a upravo su u Nissanu odlučni da svoju vezu s kupcem produže na pet godina ili 160.000 kilometara.

Svi Nissanovi novi automobili kupljeni od šestog mjeseca 2018. godine pokriveni su tvorničkom garancijom od 5 godina ili 160.000 prijeđenih kilometara, u ovisnosti što prije nastupi.

U Nissanu su odlučili produžiti svoju vezu s kupcima koji se sad mogu osloniti na besprijekorno funkcioniranje automobila punih pet godina.

Garancija vrijedi na području cijele Europe u svim ovlaštenim Nissan servisima. Ukoliko je vozilo pokriveno navedenim vremenskim razdobljem, odnosno kilometražom, svaki servisni zahvat na vozilu koji podliježe garancijskim uvjetima bit će obavljen bez naknade.

Nissan garancija obuhvaća i pomoć na cesti 24 sata dnevno.

Pravo na garanciju obavezno zahtijeva i pridržavanje programa o održavanju koje propisuje proizvođač. Zato je svaki vlasnik novog Nissan vozila dodatno zaštićen postprodajnom uslugom od strane ovlaštenoga servisa sa stručnim osobljem i sa originalnim Nissan dijelovima cijelih pet godina, odnosno 160.000 km.

Aktualnu gamu Nissan vozila u BiH s novom petogodišnjom garancijom predvode crossoveri Juke, Qashqai i SUV model X-Trail, a potpune informacije o cjelokupnoj ponudi vozila i neponovljivim uvjetima petogodišnje garancije dostupne su u mreži ovlaštenih koncesija: AK Union – Banja Luka, Guma M – Mostar, AutoHIT – Sarajevo i Guma M – Tuzla.

***sponzoriran članak

(www.jabuka.tv)