Verdasco nemoćan iako su organizatori RG-a promijenili pravila

Španjolski tenisač Fernando Verdasco, koji je diskvalificiran s Roland Garrosa zbog pozitivnog nalaza na koronavirus, obavijestio je javnost kako su organizatori svima koji budu pozitivni ipak dopustili da nakon 24 sata ponove test kako bi se vidjelo je li prvi nalaz bio lažno pozitivan.

Za Verdasca to pravilo ne vrijedi. Organizatori Roland Garrosa nisu mu dali priliku da se ponovno testira, iako je u međuvremenu privatno napravio dva PCR testa i serološki test koji su pokazali da je negativan na Covid-19.

Moj bijes nije bio dovoljno velik, a sada saznajemo da je Roland Garros jučer promijenio pravila i pristao ponovno testirati sve koji su imali pozitivan PCR test… Ali što je sa mnom?, zapitao se 36-godišnji Verdasco putem društvenih mreža u novom obraćanju javnosti.

Kako je naveo španjolski veteran, njegov je slučaj vjerojatno zatvoren.

Nisu mi dali priliku niti je išta napravljeno kako bi se ispravila ova pogreška i ja sam jednostavno izbačen iz ždrijeba. Danas su mi rekli da za mene nema drugog rješenja. Osjećam golemu frustraciju i nemoć. Hoće li Roland Garros napraviti nešto kako bi ispravio situaciju? Ne, dodao je Verdasco, prenosi HRT.

Iz ždrijeba Roland Garrosa izbačen je i bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur. Diskvalificiran je jer je njegov trener Petar Popović bio pozitivan na Covid-19.

Džumhur nije imao koronavirus, a Popović je nakon nekoliko dana bio negativan na novom testiranju.

Verdasco bijesan na organizatore Roland Garrosa

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.