Verdasco bijesan na organizatore Roland Garrosa

Španjolski tenisač Fernando Verdasco neće igrati na Roland Garrosu. Bio je prinuđen povući se s Grand Slam turnira zbog pozitivnog nalaza na koronavirus. Međutim, španjolski veteran tvrdi da je taj test bio lažno pozitivan.

Verdasco je imao koronavirus u kolovozu, bio je u samoizolaciji, a nakon toga se više puta testirao na Covid-19 i nalazi su bili negativni. Testirali su ga i na turnirima u Rimu i Hamburgu, i to ne samo njega, već i njegovu obitelj, prijatelje i članove tima. Zatražio je od organizatora da ga ponovno testiraju, što su oni odbili.

Jučer sam napravio dva PCR testa i serološki test na svoj račun, u različitim ispitnim centrima zbog veće garancije, a rezultati su danas pokazali da sam NEGATIVAN na Covid-19. To bi se moglo dogoditi bilo kojem igraču ili njegovoj momčadi, i po mom mišljenju trebali bismo barem dobiti priliku za nove testove kako bismo izbjegli nepravedne izravne diskvalifikacije i pružili sigurnost igračima. Ako ima dovoljno vremena za ponovno testiranje, ne treba odbiti naš zahtjev, rekao je 36-godišnji Verdasco dodavši kako je frustriran i bijesan na organizatore Roland Garrosa.

Španjolac tako neće nastupiti na 68. Grand Slamu zaredom i neće zaigrati na jednom od najvećih turnira poslije 17 godina.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • PCR testovi ne valjaju. Koliko još dokaza treba da se ova LAŽ privede kraju. Do kad će svijet maltretirati s ovom ” pandemijom”? Ovo je toliko sranje i prevara da samo čovjek kojem su potpuno odstranili mozak može vjerovati u ” pandemiju” .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.