Veliki međunarodni karate turnir ‘Hercegovina Open’ ovog vikenda u Širokom Brijegu

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj povodom 5. Hercegovina Open koji će se u subotu održati u Širokom Brijegu medijima su se obratili predsjednik Organizacijskog odbora 5. HO Predrag Naletilić Cobra i trener ekipe domaćina KK Široki Brijeg Danijel Vučić.

-Za razliku od prethodnih godina, turnir će se održati u Športskom centru Đulić na Širokom Brijegu. Sukladno ekonomskoj situaciji, srezali smo maksimalno troškove, ali turnir, što se tiče kvalitete, neće zaostajati za dosadašnjima”, rekao je na tiskovnoj konferenciji predsjednik Organizacijskog odbora 5. Hercegovina Opena, Predrag Naletilić Cobra.

– Do sinoć je prijavljeno više od 300 natjecatelja, a u slijedeća dva dana očekujemo još oko 200 prijava. Na turniru će se pojaviti velika imena iz svijeta karatea iz cijele regije. Što se tiče ekipe Širokog, očekujem dobre rezultate, ali, naglašavam, organizacijski smo jako spremni i vjerujem da ćemo biti pravi domaćini- dodao je trener Danijel Vučić.

Turnir počinje u subotu već od 8 sati a njegov završetak bi trebao biti oko 22 sata. Organizatori pozivaju sve ljubitelje ovog sporta da dođu u dvoranu SC Đulić i da uživaju u prezentaciji natjecanja vrhunskih karataša. Ulaz je potpuno slobodan a organizatori također napominju da se ono najvrijednije na turniru može vidjeti od 17 pa do 22 sata. Svi ste ppozvani i dobro došli.

(ABCportal.info)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.