Veliki koncerti Massima u ožujku u Tuzli i Sarajevu

Čarolija koju je posljednji put Massimo poklonio Sarajlijama na koncertu u dvorani Skenderija, ponovit će se ponovno 30. ožujka na istom mjestu, u istoj dvorani.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl već su puštene u prodaju po cijenama od 15 KM do 50 KM, koliko iznosi cijena VIP karte.

Osim sarajevske, Massimo će obradovati i tuzlansku publiku, pred koju stiže na Dan žena, 8. ožujka u malu dvoranu Mejdan.
Kako bi svi fanovi na vrijeme osigurali ulaznice za ovaj koncert, one su već dostupne u prodaji po cijenama 15 KM parter i 25 KM tribine.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje uz hitove, poput “Suze nam stale na put”, “Iz jednog pogleda”, “1 dan Ljubavi”, “Zar više nema nas”, “Stranac u noći”, “Sjaj u tami”, “Gracija”, pa do onih sa najnovijeg albuma – “Neka ti plove brodovi”, duet sa Vatrom “Nama se nikud ne žuri” i “Nisam spreman”.

Massimo pred bh publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici – Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima sustava kupikartu, te online preko kupikartu.ba.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora PRimera.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.