Veliki interes maturanata na završnoj smotri Sveučilišta u Mostaru | Jabuka.tv

Veliki interes maturanata na završnoj smotri Sveučilišta u Mostaru

Tradicionalna završna smotra za Hercegovačko-neretvansku županiju Sveučilišta u Mostaru održana je na Građevinskom fakultetu.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić savjetovao je maturantima da se pokušaju samomotivirati te da iskoriste jedan semestar za međunarodnu razmjenu, a to će im dati konkurentnost i nova znanja.

Sveučilište u Mostaru je europsko Sveučilište u svakom parametru, od toga da organiziramo europske studije od prediplomskoga do postdiplomskoga. Osim toga, razvijamo novu strategiju u kojoj su nam na prvom mjestu studenti i njihova perspektiva, naglašava rektor prof. dr. Tomić.

Maturanti su zahvaljujući pametnim telefonima imali priliku posjetiti i aplikaciju SUM-a, online smotru te su na taj način i virtualno pregledali sve sastavnice Sveučilišta: učionice, amfiteatre, laboratorije, sportske dvorane, medijski centar…

Budući studenti su se upoznali sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: