Velika potražnja za ulaznicama za koncert ”U mom srcu vatra” u Širokom Brijegu

Od dugoočekivanog koncerta Alana Hržice u širokobriješkoj Pecari dijeli nas još svega petnaestak dana, a svi koji žele biti dio koncertnog spektakla svakako trebaju požuriti po svoje ulaznice dok ih još ima u pretprodaji – velik je interes za ulaznicama.

Podsjećamo, ulaznice u pretprodaji dostupne su u caffe baru Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru i na dan koncerta na blagajni dvorane Pecara.

Na večeri slavljenja Gospodina nastupaju: Alan Hržica, Vanesa Mioč, Zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Koncert ”U mom srcu vatra” održat će se u nedjelju, 19. prosinca 2021. u 19:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama umomsrcuvatra.com

(www.jabuka.tv)3 komentara

  • fundamentalizam u crkvi, na mostu, na koncertima… komunizam je mala beba prema jednoumlju koje sada vlada. i ovo religijsko jednoumlje i slavljenje neobrazovanosti i poganluka pod maskom “ništa nema loše da se molimo Bogu” uništit će sve što su prosvjetitelji (fratri i profesori) gradili na Brijegu 150 godina. Duhovna i intelektualna seljačija jede grad.
    Mora postojati granica između duhovnog i svjetovnog. a sada se izgubila.
    Nemamo mjeru ni u čemu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.