Velika pobjeda Filipa Hrgovića u zagrebačkoj Areni za prvi pojas

U svojoj najvećoj borbi u dosadašnjoj karijeri, Filip Hrgović je u zagrebačkoj Areni u trećoj rundi nokautirao 20 godina starijeg Amerikanca Amira Mansoura za naslov svjetskog prvaka po WBC kategoriji.

Hrvatski boksač se od početka nametuno kao bolji borac u ringu, te je u prve dvije runde zadao više teških udaraca Amerikancu, a u trećoj rundi je bila potpuna eksplozija popularnog Fiće.

Odmah nakon što je ušao u ring uz nastup uživo Marka Perkovića Thompsona, i uz taktove pjesme “Geni kameni”, Hrgović je u prvoj rundi imao incijativu, zadao je nekoliko sjajnih udaraca Mansouru te je glatko osvojio rundu. 

U drugoj rundi Hrgović je iskoristio prednost u visini,  držao na distanci Mansoura i zadavao mu silovite udarce. Hrgović je sve više dominirao u ringu, išao vrlo napadački prema protivniku, koji nije mogao izdržati sve te silovite udarce. 

Sudac mu je dva puta odbrojavao, a nakon drugog puta nije se uspio pridignuti. Tako je hrvatski boksač ostvario veliku pobjedu i svoj prvi naslov u WBC kategoriji.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Primitivan sport i još primitivniji se sa njime bave.To kazuje faca,stav i ponašanje ovog hrgovića.Ovaj Amerikanac mu je samo želio pomoći jer nije mogao naći partnera.

  • Svira Hrvatska Himna a manijak skače i maše šapama.Možda mu i nije zamjerit jer po govoru i ponašanjem pokazuje da nije dobar i da je blago retardiran.

  • Hrgovic, dobar boksac, dobar borac, veliko srce samo sa glavom treba neke stvari posloziti. Kako u timu treba dobar trener i kondicioni trener tako je potreban i psiholog. Momak mlad i nabijen emocijama koje nekada i ne izgledaju ok za profesionalnu karijeru. Ali da je veliki potencijal je… Samo lagano..!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.