Veličanstveno: Stanovnici Međugorja besplatno ugostili više od 2.000 potrebitih

Nakon što je šest mladića sredinom travnja, uoči kršćanskoga blagdana Uskrsa, oduševilo regiju tako što su na vrh brda Križevac donijeli nepokretnoga mladića, iz Međugorja je stiglo više lijepih i humanih vijesti.

Protekloga vikenda stanovnici Međugorja u svoje su domove, apartmane i hotele, na četiri dana besplatno ugostili više od 2.000 ljudi, osoba s posebnim potrebama, invalide i njihove prijatelje.

Župljani Međugorja tako su već šestu godinu za redom omogućili održavanje Međunarodnoga susreta invalida u Međugorju te da bolesni iz čitavoga svijeta dođu u Međugorje.

“Naši župljani Međugorja otvorili su svoja srca za te ljude, dali im krevete, kuhali im, slavili s njima, zahvaljivali im, darivali im popuste u restoranima i suvenirnicama. Taxi službe također su ih besplatno vozile i doslovno su se svi potpuno predali njihovim potrebama”, navedeno je na Facebook stranici Medjugorje 25.06.1981.

Nadamo se da će ovakvih vijesti iz Međugorja biti i dalje i da će nadjačati medijsku pompu oko Gospinih ukazanja u ovom hercegovačkom svetištu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.