Veležu ni Mourinho ne bi pomogao – Jabuka.tv

Veležu ni Mourinho ne bi pomogao

Velež se ove sezone toliko sramoti da to ne mogu gledati njegovi bivši igrači koje boli to što se članovi uprave skoro fizički obračunavaju na terenu poslije utakmica i što momčad ispada iz Kupa porazima od niželigaša. I to na svom terenu.

“Velež je moj klub i spreman sam pomoći na bilo koji način. Ova situacija koja vlada u klubu za mene nije nikakva novost, to je rad u posljednjih deset godina. Smjenjuju se uprave, a ustvari se ništa novo ne dešava. Tužno je da pojedini igrači uopće ne znaju što znači igrati za Velež, ne shvaćaju čast toga i to je najžalosnije”, govori Vladavić u razgovoru za SportSport.ba i dodaje:

“Danas uopće nisam želio otići na utakmicu, znao sam što će se desiti. Nisam znao ni s kim su igrali. Ovu situaciju je teško riješiti, to je dugotrajan proces, jedino ako Mourinho dođe. Mada ni on teško može. Tanović je dovodio neke igrače iz nižerazrednih klubova, pa jesu li to pojačanja? Ako jesu, onda neka ispadnemo.”

Vladavić nije zadovoljan sa igračkim kadrom koji Velež ima na raspolaganju, te ističe da je spremniji od većine prvotimaca.

“Ja sam spremniji od većine igrača, iako znam da će me oni početi pljuvati nakon ovoga. Isto tako čitam da će navodno i Dušan Bajević poslati nekoliko igrača iz AEK-a, pa je li to normalno? Pa, nije nitko glup da dođe u ovakvo stanje”, zaključio je Vladavić.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.