HOME.TV: Osvojite ulaznice za Ligu prvaka – Jabuka.tv

HOME.TV: Osvojite ulaznice za Ligu prvaka

Korisnici usluge HOME TV koji vole nogomet, imaju mogućnost osvojiti dvije ulaznica za Ligu prvaka, i to za utakmicu koju 29. rujna u Münchenu igraju Bayern i Dinamo Zagreb.

Potražite i lajkajte službenu facebook stranicu HOME.TV-a. Fotografiju koja jasno pokazuje da ste pravi navijač objavite na svom zidu uz poruku: „HOME.TV mi može omogućiti gledanje Lige prvaka uživo“. Nakon toga se sa svojim podacima trebate prijaviti u aplikaciju u kojoj će se nalaziti pitalica koja će se moći igrati do 25. rujna točno u podne.

Ukoliko ne budete imali sreće ovaj put, pratite nas i dalje jer Vas uskoro očekuje još sličnih aktivnosti. A do tada možete uživati u besplatnom korištenju PLUS paketa koje dobivaju svi novi i postojeći korisnici, koji u promotivnom razdoblju od 1. rujna do 30. studenog potpišu, odnosno produlje ugovor za TRIO paket.

Tijekom tri mjeseca, besplatno upoznajte PLUS paket i iskoristite mogućnost gledanja utakmica vrhunskih nogometnih klubova u natjecanjima najvišeg ranga, kao što su Liga prvaka, Europa liga, Liga petice i HNL, i to ekskluzivno na Arena sport kanalima.

(www.jabuka.tv)