Uz ova četiri trika izgubit ćete višak kilograma

Poznati šef Gordon Ramsay otkriva koje je namirnice morao izbaciti iz prehrane kako bi izgubio višak kilograma, a nove navike su mu pomogle da kilažu održava već 3 godine.

U ekskluzivnom intervjuu za portal Eat This, Not That!, Ramsay otkriva 4 važne promjene koje unio u život kako bi izgubio 23 kilograma i koje mu pomažu da ih održi već tri godine.

Otkiva i kako ostati u formi u njegovim godinama unatoč teškom rasporedu i unatoč tome što je stalno okružen privlačnom hranom.

– U prehranu uvedite više zdravih masti – Jedna od najvećih nutritivnih promjena koje je napravio je unos više masnoća u organizam.

Jeo sam konkretnije i zdravije, a masne kiseline sam unosio redovno, recimo često jedem lososa kako bi ih dobio, pojasnio je.

Stalno se govori o dobrobitima omega-3 masnoća jer će sigurno pomoći da izgubite višak kilograma.

– Smanjite unos mliječnih proizvoda – Ramsey je otkrio i kako je u procesu uvođenja važnih masnoća u organizam smanjio i uvelike unos mliječnih proizvoda.

Shvatio sam da mi je smanjen unos mliječnih proizvoda, koje dodajem kavi i čaju, omogućilo da imam više energije tijekom dana, dodaje.

– Stalno trenirajte – Kuhar dodaje kako mu je tjelovježba prioritet svaki dan.

Svako jutro vježbam, a trudim se ne preskakati trening niti na dane kada snimam ili kada sam u kuhinji od ranog jutra. Vježbati ujutro znači puno energije tijekom dana, dodaje.

– Unatoč poslu i obitelji, budite aktivni – Ne spavam! Šalim se naravno, ali istina je da kada imam loš dan, sjednem na bicikl i odem u dugu vožnju. Aktivno provedeno vrijeme na zraku sigurno doprinosi zdravijem životu, zaključio je.

(www.jabuka.tv)

 Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.