Utvrđivanje okolnosti: HP Mostar uputila ispriku zbog ponašanja djelatnice – Jabuka.tv

Utvrđivanje okolnosti: HP Mostar uputila ispriku zbog ponašanja djelatnice

Hrvatska pošta Mostar osuđuje svaki oblik neprimjerenoga ponašanja i komunikacije na radnom mjestu.

Tijekom ove godine aktivno radimo na unaprjeđenju odnosa s korisnicima, a najbolji način da unaprijedimo kvalitetu pružanja usluga su saznanja od naših korisnika, njihove dojave i pritužbe. Na tome im zahvaljujemo. Korektan i kulturan odnos naših djelatnika u interesu je poduzeća, a zadovoljstvo korisnika naš je prioritet.

Zbog neprimjerenoga ponašanja šalterske djelatnice u Poštanskom uredu u Kiseljaku koji se pojavio i u medijima, Hrvatska pošta Mostar upućuje duboku ispriku svim korisnicima usluga.
Obavještavamo korisnike i javnost da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti nastanka ovoga nemiloga događaja te će se žurno poduzeti sve mjere prema utvrđenim internim procedurama.

Apeliramo na sve korisnike usluga Hrvatske pošte Mostar da nam ukažu na svaki propust, nemar i neprimjereno ponašanje naših djelatnika. Takve informacije su nam korisne jer upućuju na probleme koje nam je u interesu riješiti i na kojima radimo kako bismo podigli razinu profesionalnosti i poboljšali kvalitetu pružanja usluga, a sve s ciljem da svi naši korisnici budu zadovoljni, priopćeno je iz HP Mostar.

Za sve pritužbe i informacije o uslugama HP Mostar dostupna je na:
Besplatni info telefon: 080 088 088
Fax: 036 445 022
E-mail: [email protected]

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.