Ususret Uskrsu: Ljubuški mališane uveselio dvometarskom pisanicom

Kreativna radionica pisanica upriličena je u ponedjeljak u prostorijama Dječjega svijeta Ljubuški.

JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Dječjim svijetom Ljubuški te JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški, organizirala je tradicionalnu kreativnu radionicu pisanica pod nazivom “Ususret Uskrsu”.

Po okončanju iste, sudionici su se s vlakićem, u nazočnosti maskota – animatora iz Dječjega svijeta Ljubuški, prevezli u Park hrvatskih banova gdje je, uz pjesmu i ples, upriličena ceremonija postavljanja dvometarske pisanice oslikane motivima općine Ljubuški, koja će krasiti središte grada tijekom uskrsnih blagdana.

Svečanosti postavljanja pisanice, izuzev polaznika Dječjega svijeta Ljubuški, nazočili su i polaznici Dječjega vrtića Ljubuški te učenici OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Podsjećamo, Knjižnica Ljubuški započela je s projektom pokretne knjižnice s ciljem približavanja blagodati knjižnice umirovljenicima, polaznicima dječjih vrtića i učenicima područnih škola s područja općine Ljubuški te je ova kreativna radionica pisanica u prostorijama Dječjega svijeta Ljubuški jedna od aktivnosti spomenutog projekta, priopćeno je iz Knjižnice Ljubuški.


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.