Uskrsne čestitke županijskih premijera, gradonačelnika i načelnika

Uskrsne čestitke pristigle su od predsjednika županijskih vlada, kao i gradonačelnika i načelnika.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg povodom Uskrsa napisao je: ”Svim kršćanima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji srdačno čestitam Uskrs, najveći kršćanski blagdan, kojega ove godine istoga dana proslavljaju katolički i pravoslavni vjernici.

Neka nam uskrsno svjetlo donese obilje mira, zajedništva i radosti obiteljskoga okupljanja i neka nam bude trajno nadahnuće za promicanje dobra, mira i razumijevanja među ljudima”, stoji u čestitki premijera Hercega.

”Poštovani žitelji Županije Zapadnohercegovačke, u ime Vlade Županije Zapadnohercegovačke i u svoje osobno ime, želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs i uskrsne blagdane”, stoji u čestitki predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenka Ćosića.

Čestitka je stigla i iz Hercegbosanske županije.

”Blagdan Uskrsa prigoda je da se prisjetimo istinskoga značenja Kristova uskrsnuća koji nosi poruke života, nade i ljubavi. One nam pružaju utjehu, ali i daju snagu da se hrabro suočimo sa svim teškoćama. Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti koji blagdan Uskrsa slave prema gregorijanskom kalendaru i svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti koji blagdan Uskrsa slave prema julijanskom kalendaru želimo da Uskrsne blagdane provedu u miru i dobru sa svojim najmilijim, uz obilje radosti i zadovoljstva”, stoji u zajedničkoj čestitki predsjednika Vlade HBŽ-a Draška Dalića i ministara u Vladi HBŽ-a.

U povodu blagdana Uskrsa, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je čestitku svim katolicima i pravoslavcima.

”Uskrsli nas Isus uči kako samo uz jaku vjeru, žrtvu i odricanje možemo odgovoriti različitim izazovima i kušnjama koje su svakodnevno pred nama te tako izgraditi bolji svijet i u njemu život dostojan čovjeka. Katolici i pravoslavci ove godine Uskrs obilježavaju istoga dana, stoga svima njima želim sretan Uskrs, sa željom da ga provedu u miru, blagoslovu i osobno i obiteljskoj radosti i zadovoljstvu”, stoji u Bešlićevoj čestitki.

Zajedničku uskrsnu čestitku uputili su gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskoga vijeća Širokoga Brijega Vinko Topić.

“Neka Vas milost ovoga dana prati kroz cijeli život i donese Vam vječnu ljubav, radost i mir! Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Grad Široki Brijeg”, stoji u zajedničkoj čestitki, prenosi Bljesak.info.

”Najveći blagdan Uskrs, uz Isusovo uskrsnuće, neka u svakom od nas probudi ljubav jednih prema drugima te donese radost življenja uz mir, zdravlje i sreću. U osobno ime i u ime svojih suradnika svim čapljinkama i čapljincima – vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti sretan i blagoslovljen Uskrs te puno zdravlja i poslovnoga uspjeha”, naveo je u čestitki načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić.

”Svim žiteljima općine Posušje i vjernicima katoličke vjeroispovijesti želimo sretan i blagoslovljen Uskrs”, stoji u zajedničkoj čestitki načelnika općine Posušje Branka Bage i predsjednika Općinskoga vijeća Posušja Ivana Lončara.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.