Uskoro deblokada 700 kamiona s robom

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić danas je putem telefona razgovarao s ministrom unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Davorom Božinovićem povodom novonastale krize u regiji zbog koronavirusa.

Radi se o konzultacijama i telefonskoj komunikaciji svih ministara sigurnosti i unutrašnjih poslova u regiji kako bi se omogućila deblokada 700 kamiona s robom koji čekaju na talijansko-slovenskoj granici, prenosi Avaz.ba.

Prema sadašnjem dogovoru, nakon obvezne medicinske trijaže, policija Republike Hrvatske će pod policijskom pratnjom provesti kamione ka Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj i drugim državama.

Na ovaj način omogućit će se normalna opskrba stanovništva i privrede svih spomenutih država. Ovaj režim treba, kako je dogovoreno od svih ministara sigurnosti i unutrašnjih poslova, trajno ostati.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Jadni mi ako se vozači stave u izolaciju u mjesto prebivališta a bez stroge kontrole!
  Treba ih na granici staviti u izolaciju 14 dana uz strogu kontrolu a doma nakon toga .

 • Jadan si ti sa svojom pameti. Šta ćeš jest, pit, obut, obuć itd za par dana? Bez vozača i transporta staje sve.
  Koliko je ljudi stradalo u prometu, a koliko od virusa od početka epidemije, zašto se ne zabrani vožnja svih kategorija vozila?
  A ako ti tako nepametan i rikneš od virusa, nije velik gubitak, rodbina bi malo počinula.

  • Mislim da je covik mislio kako çemo mi po našem običaju nekog našeg u izolaciji obilaziti ako ne bude kontrole…
   Ne ponizava nitko vozače kako vozače nego je problem sto zbog svog opisa posla zatečeni u zaraženim mjestima i mjere predostroznosti trebaju za sve i za autobuse, privatne , vozače kamione…. i sve
   Samo odgovorne osebe koje se vračaju mogu spriječiti širenje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.