Upriličeno svečano reotvorenje Volvo salona i servisa Auto Nuić

Uspješna serija događanja FREEDOM TO MOVE se nakon perspektivne proljetne sezone i ljetnog odmora, u rujnu ponovno vratila na puteve Adria regije.

Volvo vozila ponovno će putovati kroz sedam država, a u petak su stigli u Mostar na dobro poznatu adresu, Bišće polje b.b. kod dobro poznatog domaćina, Auto Nuić d.o.o.

U četvrtak je upriličeno i svečano reotvorenje Volvo salona i servisa Auto Nuić.

Prvo želim pozdraviti naše drage kupce što su se i večeras odazvali našem pozivu. Potom želim pozdraviti naše partnere iz Volva za Adria regiju, gospodina Danijela Trojaka i njegove kolege koji su se ovim povodom odazvali i došli ovdje večeras i sutra kada ćete moći probati sve što Volvo i Auto Nuić danas nude. Pozdravio bih i kolege iz medija koji prate naš rad godinama, kolege iz leasing kuća, banaka, osiguravajućih kuća koji su naši dugogodišnji partneri. Međutim, poseban pozdrav želim uputiti svojim kolegama. Bez njihovog rada i truda ovo sve ne bi moglo funkcionirati.

Volvo i Auto Nuić surađuju već 20 godina. U tom vremenu smo doživjeli promjene i mi i Volvo. Ja sam uvjeren da vi koji surađujete dugo s nama to i primjetite. Isto tako moram napomenuti da sam siguran da svi vi koji vozite Volvo, pogotovo zadnjih godina, s ponosom možete reći da vozite Volvo i da ste ga kupili u Auto Nuiću, rekao je direktor Auto Nuića Zdenko Milić.

Prisutnima se obratio Danijel Trojak direktor prodaje Volva za Adria regiju.

Volvo je trenutno najpropulzivnija automobilska marka na svijetu. U zadnje četiri godine je kompletno obnovila svoju gamu, a siguran sam da ćete u budućnosti vidjeti jako puno pozitivnih stvari.

Volvo je jedina marka koja je obećala svim svojim strankama da nakon 2020. godine nitko neće biti ozbiljnije ozlijeđen ili će poginuti u Volvu.

To je ekstremno hrabro obećanje, ali svi u Volvu stojimo iza toga i uvjereni smo da ćete i vi prepoznati ono što je kod Volva najbitnije, a to je sigurnost. Ne samo sigurnost vas kao vozača i vaših obitelji, nego i sigurnost za okolinu oko vas. Sve napredne tehnike koje Volvo pruža moći ćete sutra isprobati na cijeloj gami vozila koje smo specijalno doveli povodom svečanog otvorenja, tako da vas ponovno pozivam da sutra svi dođete, rekao je Trojak.

Posjetitelji danas mogu testirati sve modele koje Volvo trenutno nudi: od najmanjeg Volva V40, do poslovnih limuzina S60 i S90.

Za ljubitelje SUV vozila spremna je cjelokupna XC serija, kao i Cross Country varijante modela V90 i V60.

Kako je protekla svečanost reotvorenja Volvo salona i servisa Auto Nuić možete pogledati u videu i fotogaleriji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.