Uoči velikog koncerta u Mostaru predstavljena dirljiva priča Udruge “Otac”

Humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem 2024” bit će održan u subotu, 8. lipnja u 20:00 sati na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Udruga “Otac” zajedno s ekipom iz Mi ViDiMo, Centrom Marija Naša Nada iz Širokog Brijega i Udrugom Susret iz Čitluka predstavila je priču koja je zaštitni znak ovogodišnjeg “Vjerujem 2024”.

Priča je to koja, kako su rekli iz ove udruge, za cilj ima “prikazati borbu i želju naših malenih, te također promovirati zajedništvo s kojim možemo napraviti bolji život za naše malene.”

Prošla godina je nadmašila sva naša očekivanja i još uvijek osjećamo veliku zahvalnost prema svim onima koji su podržali ideju nas tri kuma koja smo pokrenuli ovu priču i udrugu ‘Otac’. Već tada smo znali kako moramo nastaviti s ovim projektom čiji plodovi se jasno vide i nastavljamo činiti da naši maleni kroz ovu priču dobiju najbolju skrb koju im preko ove priče možemo osigurati, rekao je ranije predsjednik Udruge “Otac” Marko Karačić.


Cilj ovog veličanstvenog koncerta na kojem će nastupiti Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vannesa Mioč, Stijepo Gleđ, te Biskupijski zbor mladih “ViDeMus” je prikupljanje sredstava za projekte Udruge “Otac” i funkcioniranja njihovog centra u Mostaru.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u projektu: prvenstveno malenim anđelima Anđi i Filipu i njihovim roditeljima, MASS Studios za audio produkciju, BONKproduction za video spot i produkciju, našim pjevačima i glazbenicima, te na kraju kompletnoj ekipi iz biskupijskog zbora mladih ViDeMus i Josipu Drinovcu na odličnoj suradnji. Posebno hvala i Zlatanu Stipišiću Gibonniju čija nas je predivna pjesma i inspirirala za ovakvo nešto, poručili su iz Udruge “Otac”.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Predivna pjesma,spot,hrabri mali andjeli i njihovi roditelji i odgajatelji.Svaka cast.Samo hrabro i odvazno uz Bozju pomoc i pomoc dobrih malih a velikih ljudi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.