U FBiH krenulo anketiranje o prihodima i uvjetima života

Od 30. svibnja do 31. srpnja u Federaciji BiH provodi se anketiranje o prihodima i uvjetima života.

U skladu sa Programom i Planom provođenja statističkih istraživanja za 2024. anketirat će se domaćinstva/kućanstva na području Federacije BiH.

Anketiranje domaćinstava/kućanstava na području Federacije BiH obavljaju akreditirani anketari koje angažira Federalni zavod za statistiku. Anketa o prihodima i uvjetima života u BiH 2024. provodi se u uzorkom izabranim domaćinstvima i kućanstvima na području vaše općine, navode iz FZS-a.

Prikupljat će se podaci o prihodima, siromaštvu, socijalnoj isključenosti, materijalnoj deprivaciji, socijalno-ekonomskim karakteristikama pojedinaca i uvjetima života koji će se koristiti za dobivanje glavnih socijalnih indikatora na razini Bosne i Hercegovine i entiteta.

Kako je istaknuto, prikupljeni podaci su službena tajna, koristit će se isključivo u statističke svrhe i bit će objavljeni samo kao zbirni podaci, a tajnost je zagarantirana Zakonom o zaštiti osobnih podataka, kao i kao i Zakonom o statistici u Federaciji BiH.

Iz Federalnog zavoda za statistiku su zamolili za punu suradnju tijekom provođenja ove vrlo značajne aktivnosti za Bosnu i Hercegovinu.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

 • Šta njih briga koliki su čiji prihodi,neće nitko pomoći u slučaju da su mali.To je samo neka se hoda po kucama i neka se zaradi dnevnica.Nikakve koristi od toga.

 • Kad dode placa potrosi se za tren da mi je i 3000KM malo je na ovu krizu …a kamoli bijedu sto imam od 1500KM nije bitno s fakultetom ili bez ,ja sam s faxom ..zar to nije jadno a sve skupo dok mafija političari i clanovi partije HDZ imaju place preko 5000KM ,sve je to za zatvora ,političari ,rektor , prorektori,ratni profiteri,savjetnici ,inspektori itd sefovi određenih firma itd mafija jedna velika ,samo interes ,veza ,Skolstvo degradirano, zdravstvo jadnoo, pravde nema…kakvi roditelji, takva i djeca,sve polazi od kuce
  Znamo svi koliko posten čovjek može imati u današnje vrijeme krize …narod je grozan, rugljiv, zavidan, tracljiv a pune crkve, i treći redovi 😁😁i sad UDBA vlada,i postavlja kadrove ,danas je to partija HDZ i njihova mladež i starez…sve su unistili ,pokrali ,a zatvori prazni…nema lustracije,nema naprijed!!!Samo veza ,interes ,cudna vremena…sretan je svaki koje otišao odavde vani,zasta se borise nasi branitelji, zasta??????
  Zds i kralj Tomislav ❣️

 • Kako žive umirovljenici koji su radili 40 godina i sad u sedmom ,osmom ili devetom desetljeću gladuju
  jer imaju mirovinu 570-670 KM.
  Sramota i tuga.

 • Da narod grozan rugljiv, zavidan, tracljiv a pune crkve.. i treći redovi…Skolstvo unisteno ..uciteljice ,nastavnice sve to radi preko debelih partijskih veza svojih roditelja komunjara …. fakultet danas vise nije mjerilo inteligencije i uspjeha svak svasta upisuje i završava.,dekani ,rektor, prorektori svi partijasi HDZ sam Covic ih postavlja ko lutke na koncu partije HDZ…djeca od liječnika lijecnici, od profesora profesori ta djeca nikad nece imati kvalitetu !!! Potovaralo ovih glupih fakulteta teta u vrtiću ,pedagoga ,uciteljica ,politologa ,fizijatara ,a to svatko moze biti po meni tko je bio dobar dak gimnazije u kojoj svaka budala predaje ,ne treba fakultet od 5 godina ,glupost …Zdravstvo jadnoo,medicina puna veza …pravde nema zasad…zna se koliko posten čovjek može imati u današnje vrijeme krize …kakvi roditelji , takva i djeca,ne pada jabuka daleko od stabla!!!!Nema lustracije,i sad UDBA vlada..
  Lazne invalidske mirovine a tamo se prave Hrvatine neke ,zasta se borise nasi branitelji.ratni profiteri digli cijene ,drzava i crkva suti ,rijetko koji posteni covjek progovori o nepravdi a i nitko ga ne slusaj jer ovdje zive uhljebi i partijasi HDZ i njihova dicna mladež i starez sve pokupovali od diploma ,pokrali ,zatvori prazni,kako to??Sve se krade ,ne placa se porez ,tone neprijavljenih radnika..u policiju svakog danas primaju i takooo..blago se svakom koje otišao odavde vani,a nije lako otici… nepravda je veeliki problem ..pisem istinu!!!!Poslovi se dobivaju preko veze,zabetonirani parkovi nasih glupavih arhitekata i tako svakom se dale diplome pogotovo u ovo novije vrijeme od 2005 na ovamo ..place nikakve a sve skupo dok mafija partijasi HDZ direktori JP,savjetnici ,sefovi poduzeća ,uhljebi , dosunici partije HDZ imaju place preko 3500 KM i vise dok posteni narod skoro pa gladuje …koja Nepravda !!
  ZDS♥️💙😆😔

 • Ne trebate hodati sve je jasno,samo trošite bez veze,a znate da mirovine i plaće su dno dna,gadite se narodu.Nemoj mo im dat ulazak u kuće,toliko možemo svi..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.