Unuku diktatora Kim Jong Ila sviđaju se hrana i Mostarci

Kim Han Sol (16) u srijedu je došao u Mostar gdje će naredne dvije godine pohađati Koledž ujedinjenog svijeta. Navodno je demokratičan i vrlo druželjubiv mladić. Unuk sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Ila oduševljen je hranom i ljudima u Mostaru gdje će se naredne dvije godine obrazovati na Koledžu ujedinjenog svijeta. Kim Han Sola (16) radiotelevizija BiH zatekla je na ručku u jednom od internata u sklopu koledža.

– Vrlo sam sretan i volim Mostar. Ovdje je dobra hrana, a i ljudi su vrlo ljubazni. Sve je dobro, kratko je prokomentirao trenutno najtraženiji tinejdžer u svijetu. Kako javljaRTV BiH mladić je navodno vrlo druželjubiv, ali i demokratičan, što je objavio i na svom profilu na Facebooku gdje je napisao da više voli demokraciju nego komunizam.
S Koledža su rekli da će se prema unuku diktatora Sjeverne Koreje odnositi jednako kao prema ostalim đacima. Mladić je navodno u srijedu navečer stigao na sarajevski aerodrom gdje je uspješno izbjegao medije, no vrlo brzo su se njegove fotografije pojavile u brojnim medijima, prenosi pogled.ba.

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.