Umirovljenici pobjegli iz staračkog doma i otišli na festival metal glazbe – Jabuka.tv

Umirovljenici pobjegli iz staračkog doma i otišli na festival metal glazbe

Dva umirovljenika iz Njemačke oduševila su cijeli svijet nakon što su pobjegla iz staračkog doma kako bi otišli na jedan od najvećih svjetskih festivala metal glazbe Wacken Open Air.

Policija je veseli dvojac pronašla u tri sata ujutro kako se ludo zabavljaju na koncertu grupe koja je svirala metal.

Policiju su o nestanku obavijestili zaposleni u staračkom domu, koji su se zabrinuli kad su uočili da dvojice veseljaka nema. Kad su ih policajci konačno locirali, dvojica starih rockera odbili su ići u krevet pa su se u starački dom vratili u pratnji policije, iz koje tvrde da su gospoda bila malo dezorijentirana.

Čini se da im se zaista svidio festival, izjavio je Merle Neufeld, glasnogovornik lokalne policije.

Festival, koji je trajao od 1. do 4. kolovoza, posjetilo je 75 tisuća ljudi, a među njima su bila i ova dvojica umirovljenika koje se može zamisliti kako luduju uz žestoke ritmove gitara, bubnjeva i dubokih, promuklih glasova, prenosi Radiosarajevo.ba.

Na festivalu su ove godine nastupili Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, In Extremo i Eskimo Callboy. Policija je pohvalila sudionike festivala ove godine, kazavši da su imali vrlo malo intervencija.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Čudi me samo kako nisu završili u Širokom na WHF-u, mada ih mogu shvatiti s jer nisu željeli slušati Bajagu, i ostale ocvale trećerazredne pevače s peterorazrednim pesmuljcima…onako , možda da je tu bio i Bora Čorba, Anka Mrak,Taritaš, Gile iz Električnog , Baja mali Knindža, Rade, Frlja iz srednje Bosne , Borka, Ante iz Prološca Donjeg,i onaj pajac iz Mlakog Piva, i ostala zbrda -z dola ekipa, možda bi ovi umirovljenici skoknuli do našeg Širokog..
    Ovako, ostaje nam samo žal i nada kako ćemo ih neke sliedeće godine u našem Širokom vidjeti kada i ako prekodrinski korpus pop rock cajkaša u suradnji s domaćim snagama iz antifa podzemlja , bude u boljem sastavu negoli prije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.