Branitelji u Parlamentu FBiH, moguća blokada Federacije – Jabuka.tv

Branitelji u Parlamentu FBiH, moguća blokada Federacije

Ukoliko ne bude zakazana sjednica oba doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i usvojen Zakon o pravima demobiliziranih branitelja i njihovih obitelji, branitelji su najavili blokadu Federacije.

Kao što su ranije poručili, branitelji će danas (ponedjeljak) doći u Parlament FBiH kako bi zatražili sastanak s nadležnima, prije svega s Jasenkom Tufekčićem, predsjedavajućim Povjerenstva za usuglašavanje zakona o braniteljima te zatražiti konkretne informacije o tome kada će njihov zakon biti upućen u oba doma Parlamenta FBiH.

Kako piše N1, do novih zavrzlama u vezi sa Zakonom o pravima demobiliziranih branitelja i njihovih obitelji došlo je zbog toga što je Povjerenstvo usvojilo amandman kojim se definira način izračuna braniteljskog dodatka.

Problem je nastao jer taj amandman nije usvojen ni u jednom domu te što je te zahtjeve demobiliziranih branitelja Povjerenstvo prihvatilo, što je pak izazvalo pravnu konfuziju.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Zar nisu ovi parlamentarci,, lopovi,, na kolektivnom godisnjem. Ovo ce im dobro soci da ranije zbrisu na odmore… Tuzna slika a jos tuznija drzava… Lopovluk, kriminal,, nerad,nepostenje u ovoj drzavi prolazi…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.