Ulje na cesti Mostar – Široki Brijeg: Vozačima se savjetuje maksimalan oprez!

Jučer oko 14:20 sati na magistralnoj cesti M6.1 Mostar – Široki Brijeg, od škole u Pologu do mjesta Dobrič, voznom trakom iz smjera Mostara, nalazi se motorno ulje koje je iscurilo uslijed kvara na samohodnoj dizalici.

Nakon uočenog curenja na dizalici, ostali sudionici u prometu su kontaktirali policiju koja je odmah izašla na lice mjesta te regulirala promet i upozoravala vozače da brzinu prilagode uvjetima na cesti. Također, na lice mjesta su izašli i djelatnici tvrtke Putovi Grude d.o.o. koji su pijeskom posuli sve tragove motornog ulja.

Iz Uprave policije MUP-a ŽZH za portal Jabuka.tv izjavili su: ”Jučer oko 14:20 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da iz samohodne dizalice, koja se iz smjera Mostara kretala u smjeru Širokog Brijega, curi motorno ulje. Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su izašli na lice mjesta te su utvrdili da je ista dizalica došla do svoga odredišta, točnije do tvrtke Hering u mjestu Dobrič. Da ne bi došlo do prometnih nezgoda, policija je regulirala promet te odmah pozvala tvrtku Putovi Grude, koja održava magistralne ceste, da sanira kolnik na kome se nalaze tragovi motornog ulja.”

”Vrijedi istaknuti i to da se nije dogodila niti jedna prometna nesreća kao posljedica toga”, potvrdili su nam iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Zbog jakog nevremena koje je sinoć pogodilo Hercegovinu na prometnicima u ŽZH i HNŽ-u na nekoliko mjesta nalazi se pijesak i kamenje koje je nanijela kiša, a na pojedinim mjestima mogući su i odroni zemlje te se vozačima savjetuje maksimalan oprez.

(www.jabuka.tv | D.L.)
9 komentara

  • …”da ne bi došlo do prometnih nezgoda, policija je regulirala promet…”

    …”Vrijedi istaknuti i to da se nije dogodila niti jedna prometna nesreća kao posljedica toga”, potvrdili su nam iz Uprave policije MUP-a ŽZH….

    A KAD TO JE POLICIJA REGULIRALA PROMET? dok je ona došla 5 auta je umalo završilo u strani,među kojima sam i ja.jedva izvukao živu glavu.kao drugo zašto vozač te dizalice nije obavjestio policiju pa bi došla ranije.
    kao treće,kad sam naišao dizalica je već bila ispred svoje firme a dole gdje je ulje nije bilo nikakve policije ni upozorenja. a to što se nije dogodila nijedna nesreća je puka sreća,s obzirom da sam vrludao cestom i srećom nijedno auto nije naišlo iz suprotnoga smjera pa ostado živ. moglo je mrtvih glava bit.ima li ta firma obavjestit da im iz dizalice curi ulje.e svaka mu čast tko ih je god prijavio.a naravno odgovorni koji su ugrozili ljudske živote niti će zaprimit kaznenu prijavu niti išta.

  • dizalica je bevandina a bevanda je zakon,covjek zaposljava silu muslemana i drzava mu more progledat kroz prste jer on je ipak dobrocinitel

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.