Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u Mostaru po nižim cijenama do 1. 4.

Organizatori koncerta Željka Joksimovića, agencija PRimera, bilježi veliki interes za solistički koncert Željka Joksimovića koji će se održati u subotu 9. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Nakon rasprodanih early bird ulaznica u pretprodaju su stigle ulaznice koje će se po cijenama 15 KM (gornja tribina), 20 KM (donja tribina), 30 KM VIP FAN PIT i 35 KM VIP BACKSTAGE moći kupovati do 1. travnja, nakon čega će biti po većim cijenama.

Iskoristite priliku za kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama u cjelokupnom sustavu kupikartu.ba (gdje je moguća i online kupovina) te na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Željku Joksimoviću ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja sa agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na Facebook stranici organizatora.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.